bitki ara sepet
Buradan Başlayın
Adresin tamamını girmek yerine sadece mahalle , ilçe veya il girin.
anasayfa

OFİS HEDİYESİ: ÇİÇEKLER


Filtrele ve Sırala

Yeni bir işe başladığımızda ya da terfi aldığımızda herkes bizi tebrik etsin istiyoruz, kabul edin! Son dönemlerde sosyal medyanın bu konuda etkisi büyük. Ofise gelen çiçekleri paylaşmak moda oldu desek, yalan söylemiş olmayız. Bunun dışında özel günlerde şirketimiz tarafından da hatırlanmayı bekliyoruz. Yani sonuç olarak hep bir çiçek bekliyoruz ya da gönderiyoruz. Peki hangi çiçeği? Ofis ortamında yaşayabilecek, masa başı çalışabilecek, esnek mesai saatlerine yatkın… Tamam şakaydı! 

Ofis Hediyeleri

Yeni iş hediyesi, terfi hediyesi, tebrik hediyesi ya da masum bir içimden geldi çiçeği! Ofise göndereceğin çiçekler için kılavuzun heryerbitki.com İşte senin için listelediğiniz ofis hediyeleri;

1.    Sukulent

Minimal ve şirin sukulentler müthiş ofis hediyeleri olabilirler! Çok nazik bitkiler olmadığından ekstra bir bakım beklemezler, o’na masa başında arkadaşlık ederler. Sadece arada bir su verse yeter. Sukulent aynı zamanda ortamdaki radyasyonu azaltma ve havayı temizleme gibi süper özellikleriyle bilinir. Bu özelliklere sahip bir bitki hemen her yere lazım. Ama sukulentin bazı özellikleri var ki resmen “ben bir ofis bitkisiyim” dedirtiyor. Bu özellikler ise şöyle;

  • Gerginlik azaltma,
  • Çalışma Verimliliğini arttırma.

siyah saksıda haworthia sukulent

 Hemen sipariş vermek için tıkla: Sukulent

2.    Bonsai Ağacı

Bonsai ağacı en iyi iç mekan bitkisi olarak kabul edilir. Bu durum sadece dış görünüş kaynaklı değil, bonsai ağacının birçok faydası olduğundandır. Bu faydalar tabii ki bonsai ağacını ofis hediyesi yapan çok önemli faydalardan! İşte bonsai ağacının faydaları;

  • Stres giderici ve nefes rahatlatıcıdır.
  • Biraz nazlı bir bitki oluğundan ona bakım yapmak iş sırasında küçük bir mola vermenizi sağlayacak ce verimliliğinizi arttıracaktır.
  • Hava temizleyicidir.
  • Yorgunluk gidericidir.

Bu özelliklere sahip bir bitki tüm beyaz yakalıların masasında olmalı! Eğer yoksa hemen o’na bir bonsai ağacı gönder, günü güzel geçsin. İş hayatında başarılar getirsin.

beyaz saksı içerisinde bonsai ağacı

Hemen sipariş vermek için tıkla: Bonsai Ağacı

3.    Antoryum Çiçeği

İç mekana çok uygun çiçeklerden biri de antoryumdur. Antoryum da tıpkı sukulent ve bonsai ağacı gibi havayı temizleme özelliğine sahiptir. Birçok kişinin bir arada çalıştığı ve çoğu zaman havasız kalan ofislere ilaç gibi geleceğine eminiz. Antoryumun aynı zamanda ortamın enerjisini yükselttiği ve kişiye enerji verdiği bilinir. Bu da ofis çalışanlarına gönderilmiş bir hediye için + puandır. Yeni iş hediyesi, terfi hediyesi ya da tebrik hediyesi olarak antoryumu tercih edebilirsiniz.

2 farklı boya sahip antoryum çiçeğinden sipariş vermek istersen tıkla: Antoryum

çömlek saksıda antroyum çiçeği

4.    Dua Çiçeği

Dua çiçeğini bir ofis hediyesi olarak göndermek için en önemli sebep muhteşem ötesi bir görüntüye sahip olmasıdır. Eşsiz desenlere sahip yaprakları ile bulunduğu odada dikkatleri üzerine çeken dua çiçekleri, yoğun çalışma temposuna sahip arkadaşlarına verilebilecek en güzel hediyelerden. Ayrıca bulunduğu ortama ferahlık hissi verir. Şık dua çiçeğini dekoratif bir saksı ya da çiçek sepeti ile hediye edebilirsiniz. Farklı renklerde ve ebatlarda dua çiçeğini tasarım vazolarla kombinleyebilirsiniz.

kırmızı saksıda dua çiçeği

Hemen sipariş vermek için tıkla: Dua Çiçeği

5.    Starliçe (Cennet Kuşu, Turna Gagası)

Çoğunlukla cennet kuşu olarak bilinen starliçe ofis hediyesi olarak çok tercih edilen bitkilerden biridir. Bitki çiçek açtıkça çiçekleri ayrılır ve bir kuşa benzer, ismini de görüntüsünden almıştır. Geniş ve güçlü yapraklarıyla ofise renk ve ferahlık katması sebebiyle çok sevilir. Starliçe aynı zamanda özgürlüğün çiçeğidir. İhtişam, sevgi ve sadakati temsil eder. Bu sebeple iş hediyesi göndereceğiniz kişi özel biriyse mutlaka starliçeyi tercih etmelisiniz.

yeşil saksıda dua çiçeği

Farklı boy ve ebatlarda starliçe siparişi vermek için tıkla: Starliçe

Ofis hediyesi olarak daha farklı bitkilere göz atmak isterseniz tıklayın: Ofis Hediyeleri