bitki ara sepet
Buradan Başlayın
Adresin tamamını girmek yerine sadece mahalle , ilçe veya il girin.
anasayfa

Ramazan Bayramı Mesajları 2024


Filtrele ve Sırala

Bayramı bayram yapan birlik ve beraberliktir. Küslerin barıştığı, mesafelerin kısaldığı, iyi niyetin arttığı Ramazan Bayramı hepimiz için büyük önem taşımaktadır. Bayram dediğimizde tanı taşlarım yer aldığı bayram coşkusunun küçük büyük fark etmeksizin içimizde canlandığı bu özel günde sevdiklerimizle hep beraber olmayı isteriz. Fakat bazen bu mesafeleri kısaltamadığımız ailemizden ve sevdiklerimizden uzak geçirdiğimiz bayramlar elbet olmuştur. İşte bu esnada Ramazan Bayramı mesajları atarak ne kadar uzak olsak da kalbimizin hep beraber olduğu zamanlarda içimizden geçen sevgi sözcükleri ile yanında hissettirebilmek oldukça önemlidir.

Hepimiz için manevi değeri çok özel olan bu Ramazan Bayramında Ramazan Bayramı mesajları atarak sevdiklerimizle bağlantı kurup aradaki bağı güçlendirmek gerekir. Duygularımızın çok yoğun hissedildiği bu özel günde uzakta olan sevdiklerinizin Ramazan Bayramını kutlamak için duygu ve düşüncelerinizi mesaj yoluyla ileterek değerli hissettirip unutulmadığını gösterebilirsiniz. Hatta ilettiğiniz Ramazan Bayramı mesajları arasına çiçek siparişi vererek yüzlerinde tebessüm oluşturabilirsiniz. Bunun için www.heryerbitki.com'u ziyaret etmeniz ve dilediğiniz çiçeği sipariş vermeniz yeterli olacaktır. Şimdi gelin Ramazan Bayramı mesajları için derlediğimiz mesajları inceleyelim. 

  • Şeker tadında bir Ramazan Bayramı geçirmeniz dileğiyle canım ailem. Seneye beraber olmak dileğiyle... 
  • 11 ayın sultanı Ramazan Bayramımız tüm dünyada barışı getirmesi için dua ediyorum. Yaşadığımız bu kötü olayların son bulması ve birlik beraber içinde yaralarımızın saracağı bir bayram olsun. Ramazan Bayramımız kutlu olsun. 
  • Ramazan Bayramı vesilesiyle kalbinizdeki tüm dileklerinizin kabul olması için dua ediyorum. Herkese sevdikleriyle beraber geçireceği nice bayramlar dilerim. 
  • Sağlığınızın ve huzurunuzun yerinde olduğu güzel bayramlar geçirmeniz dileğiyle. Ramazan Bayramınız kutlu olsun.
  • Tüm Müslüman aleminin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlar, birlik ve beraberliğimizin daim olmasını temenni ederim. 
  • Dostluğun, sevginin, birlik ve beraberliğimizin hiç bitmediği nice bayramlarımız olsun inşallah. Tüm sevdiklerimin Ramazan Bayramını kutlarım.

Kısa Ramazan Bayramı Mesajları

Sevdikleriniz için Ramazan Bayramı mesajları iletmek istiyorsan fakat uzun uzun cümlelerden hoşlanmıyorsan senin için kısa Ramazan Bayramı mesajları hazırladık. Bu tür mesajları iş hayatında, uzak akrabalarda veya rehberindeki diğer kişilere göndermek için kullanabilirsiniz. Şimdi gelin kısa Ramazan Bayramı mesajları neler aşağıda inceleyelim. 

  • Tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını kutlarım.
  • Herkese sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir bayram dilerim.
  • Barış ve huzurun bir arada olduğu Ramazan Bayramı geçirmeniz dileğiyle.
  • Ramazan Bayramının huzuru tüm kalbinize dolsun. Sevdiklerinizde nice bayramlarınız olsun.
  • Geçirdiğiniz her bayram şeker tadında geçmesi dileğiyle. Ramazan Bayramınız kutlu olsun.
  • Tüm kalpler sevinçle dolsun. Ramazan Bayramınız kutlu olsun.

Sevgiliye Ramazan Bayramı Mesajları

Sevgiliniz için göndereceğiniz Ramazan Bayramı mesajı özel ve anlamlı olması gerekir. Bu mesaja eşlik edebilecek bir çiçek hediye ile de mesajınızı taçlandırabilirsiniz. Aşağıda sizler için sevgiliye ramazan bayramı mesajları neler birkaç örnek listeledik. 

  • Benim biricik sevgilim. Beraber geçirebileceğimiz nice bayramlarımız olsun inşallah. Ramazan bayramımız kutlu olsun. Seni çok seviyorum.
  • İçerisinde küslük, dargınlık olmayan huzurlu ve mutlu bayramlarımız olması dileğiyle sevgilim. Ramazan Bayramımız kutlu olsun.
  • Ramazan Bayramımızı en içten dileklerimle kutlarım sevgilim. Beraber geçireceğimiz nice bayramlarımız olması dileğiyle. Seni çok seviyorum. 
  • Hayat arkadaşım, bir tanem. Bu bayram yanında olmasam da kalbim her daim seninle. Ramazan bayramımız kutlu olsun ve beraber nice bayramlarımız olsun. 
  • En güzel anıları, en özel bayramları seninle geçirmek çok değerli sevgilim. Ramazan bayramını hep beraber sevdiklerimizde geçirmemiz dileğiyle.

Ramazan Bayramı Ne Zaman 2024 ?

2024 ramazan bayramı 9 Nisan da başlıyor. 12 Nisanda sona eriyor. Detaylı ramazan bayramı takvimi şu şekilde:

Kadir Gecesi: 5 Nisan Cuma Günü

Ramazan Bayramı Tatili Kaç Gün?

2024 Ramazan bayramı tatili 9 gün olarak belirlenmiştir.