bitki ara sepet
Buradan Başlayın
Adresin tamamını girmek yerine sadece mahalle , ilçe veya il girin.
anasayfa

Gelin Taçlarında Kullanılan Canlı Çiçekler


Filtrele ve Sırala

Hayatımızın en önemli günlerinden biri olan evlilik günümüzde tüm detayları ayrı ayrı düşünürüz. Yapılacak bu büyük organizasyonda küçük detaylar oldukça önemlidir. Bu detayların arasında da gelin tacı dikkat çekmektedir. Gelin adaylarının merak ettiği bir konu olan gelin taşlarında kullanılan çiçekler bu özel gününüzü daha da anlamlı kılmak için sizi beklemektedir. Tacınızda kullanacağınız çiçeğin anlamı ve özelliği bu özel gününüz için oldukça önemlidir. 

Peki gelin taçlarında kullanılan çiçekler nelerdir? Gelin taçlarında hemen hemen istediğiniz her çiçeği kullanabilirsiniz. Fakat bu çiçeklerin anlamlarını ve özelliklerini göz önünde bulundurunca belli başlı çiçekler ortaya çıkmaktadır. İşte bizler de gelin taçlarında kullanılan çiçekler neler tüm detaylarıyla ele alacağız. Yazıya geçmeden önce gelin taçlarında kullanılan çiçekleri sıralayalım: 

  • Papatya
  • Güller
  • Mor Çiçekler
  • Yapraklı Çiçekler
  • Renkli Çiçekler

Papatya

Gelin tacı ve gelin çiçeği dediğimizde şüphesiz akla ilk gelen çiçeklerden birisi papatyadır. Seviyor sevmiyor hikayesi ile özel günleri taçlandıran ve masumiyetin simgesi olan papatyaları taçlarınızda tercih edebilirsiniz. Mutluluğu simgeleyen papatyaları bu özel ve mutlu gününüzde tercih ederek hayallerinizdeki gelin olabilirsiniz. 

Güller

Gelin taçlarında kullanılan çiçekler den birisi de şüphesiz ki güllerdir. Kır düğünlerini güllerle süslenmiş bir taçla tamamlayabilir ve herkesin beğenisini kazanabilirsiniz. Güllerin renklerini seçerken anlamlarına dikkat etmeniz gerekecektir. Çünkü tercih edeceğiniz güllerin renkleri farklı anlamlar çağrıştırmaktadır. Sizin hikayenize en uygun olan anlamlı gülü tercih ederek tacınızı çiçeklendirebilirsiniz. 

Tacınızda masumiyetin ve duruluğun etkisini görmek istiyorsanız beyaz gül, aşkı, tutkuyu ve cesareti yansıtmak istiyorsanız kırmızı gül, nezaket ve sevimliliği görmek istiyorsanız da pembe gülü tercih edebilirsiniz. Özel günlerin en çok tercih edilen çiçeği olan gülleri ve gül buketlerini özel günlere gerek kalmadan da sevdiklerinize gönderebilir onları mutlu edebilirsiniz.

Mor Çiçekler

Kır düğünlerinin vazgeçilmez taçlarından birisi çiçekli taçlardır. Taçlarınızda mor çiçekler kullanılması kusursuzluğun en güzel göstergesi olarak kendinizden emin ve özgüvenli bir gelin olduğunuzu gösterecektir. Mor renginin verdiği asaleti çiçekleri mor olan herhangi bir çiçeği tercih ederek kullanabilirsiniz. 

Yapraklı Çiçekler

Taçlarınızda baharı yansıtacak yapraklar bulundurmanız ve bu yaprakların aralarına serpiştireceğiniz çiçekler ile hayallerinizdeki tacı elde edebilirsiniz. Elde etmek istediğiniz zarif taçlar için minimal yaprak ve çiçekler tercih edebilirsiniz. 

Renkli Çiçekler

Gelin tacımda birçok renk ve çiçek istiyorum ve rengarenk bir gelin olmak istiyorum diyorsanız doğru renkli çiçekler doğru tercih olacaktır. Biraz güller, biraz papatyalar, biraz mor çiçekler biraz da aralarına yaprak koyarsanız istediğiniz renkli tacı elde edebilirsiniz. En sade gelinliğinizi bile tercih edeceğiniz çiçekli taçlarla zenginleştirebilirsiniz.

Sevginin en güzel göstergelerinden biri olan çiçekleri en özel anınızda tercih ederek bu özel gününüzü daha da anlamlaştırabilirsiniz. Sevdikleriniz için çiçek siparişi vermek ve onları mutlu etmek için heryerbitki.com sitemizi ziyaret edebilir ve dilediğiniz çiçeği tercih edebilirsiniz.