bitki ara sepet
Buradan Başlayın
Adresin tamamını girmek yerine sadece mahalle , ilçe veya il girin.
anasayfa

SEVGİLİLER GÜNÜ MESAJI (KADINA, ERKEĞE KISA MESAJLAR)


Filtrele ve Sırala

Sevgililer günü yaklaştıkça çiftlerin bugünü nasıl kutlayacağı, hangi sözlerle sevgisini belli edeceği, hangi sevgililer günü çiçeği ile gönülleri fethedeceği merak edilenler arasındadır. Hediye bulmak ayrı bir dert iken sevgililer günü mesajı yazmak da en az hediye kadar önemli ve etkili olacaktır. Sevgililer günü çiçeği arayışınıza çare bulmuşken bu önemli günde not kartına ne yazacağınız konusunda kararsızsanız merak etmeyin, sizde yardımcı olmak için buradayız. Unutmayın bugün sevginizi göstermenin ve karşı tarafı değerli hissettirmenin tam zamanı. Bu güzel günü doyasıya yaşamak istediğinizi ve sevgiliniz için birtakım sürprizler hazırladığınızı biliyoruz. Fakat bazı yerlerde yardım istiyor olabilirsiniz. Sizlere vereceğimiz birkaç ipucu ile bütün eksikler tamamlanacaktır. Şimdi hep beraber Erkeğe sevgililer günü mesajı, Kadına sevgililer günü mesajı ve Kısa sevgililer günü mesajı olarak konu başlıklarımızı inceleyelim. Eminim içlerinden beğendikleriniz olacaktır.

Kadına Sevgililer Günü Mesajı

Bir kadına sevgililer günü mesajı yazarken gerçek duygularınızı ve biraz da romantikliğinizi devreye sokabilirsiniz. Herkes bilir ki en ufak bir şeyden bile mutluluk duyabilir kadınlar. Klasik gibi gelen ama etkisi oldukça etkili olan kırmızı güllerle hazırlatmış olduğunuz bir çiçek aranjmanı veya orkidenin yanında göndereceğiniz etkileyici bir mesaj ile güzel izlenimler bırakabilirsiniz. Şimdi kadınlar için sevgililer günü mesajlarına beraber bakalım.

  • Güller anlatsın sana olan aşkımı. Karşında nasıl mantığımla aklımın yer değiştiğini,  gözlerimi biran olsun senden ayıramadığımı. Güller anlatsın. Sevgililer günümüz kutlu olsun biriciğim.
  • Seninle tanışana kadar hayatımın mükemmel olduğunu düşünüyordum. Hayatımda senin gibi harika bir kadın olmadan tüm bunların eksik olduğunu gösterdin. Seni her zaman seveceğim. Sevgililer Günün kutlu olsun!
  • Senden önce hayatı hiç yaşamamış gibiyim. Sonra sayende güneşin olduğunu, yıldızların varlığını, kuşların böceklerin var olduğunu farkettim. Yani sayende hayatın yaşanabilir bir yer olduğunu öğrendim. Bana bunları öğrettiğin için teşekkür ederim sevgilim. İyi ki varsın. Sevgililer günümüz kutlu olsun.
  • Her gün tuzlu kahve yapsan keyifle içerim. Sonu güzel biter çünkü bilirim. Sevgililer günün kutlu olsun prensesim.
  • Sen yanımdaysan silinir gider tüm dertlerim. Unuturum dünyanın derdini tasasını. Sonsuza kadar hep benimle ol. Aşkımız taze bir çiçek gibi hiç solmasın. Sevgililer günümüz kutlu olsun bebeğim.
  • Yaşamın hızla akıp gittiği bu dünyada sıkışmış kalmışken şimdi birbirinden güzel renklere sebep olan sen varsın hayatımda. Ve ben seninle birlikte olduğum için oldukça şanslıyım. Sevgililer günümüz kutlu olsun.

Sevgililer günü mesajınıza aynı zamanda bir çiçekle süslemek isterseniz diye aşkın sembolü olan kırmızı gülleri bırakıyorum.

ayçiçeği buketi

Erkeğe Sevgililer Günü Mesajı

Kabule ediyoruz erkeğe sevgililer günü mesajı bulmak bu dünya üzerindeki en zor şeylerden biri olabilir. Sizin için hazırladığımız 5 sevgililer günü mesajını şöyle bırakıyoruz. Eğer bunlardan birini direkt kullanmak isterseniz çekinmeyin! (Aramızda kalacağına söz veriyoruz!)

  • Beni böyle prenses gibi hissettirdiğin için, yanımda olduğun ve varlığını hiç eksik etmediğin için teşekkür ederim sevgilim. İyi ki benimlesin. Seni seviyorum. Sevgililer günümüz kutlu olsun.
  • Seninle dünyadaki en şanslı kadın gibi hissediyorum. Ayaklarımı yerden kestiğin ve beni dünyanın en mutlu kadını yaptığın için iyi ki sen diyorum sevgilim. Sevgililer günümüz kutlu olsun.
  • Her seferinde “Acaba böyle birini hak etmek için ne yaptım?” diye sorduran ve düşündüren, beni gün geçtikçe şaşırtan sevgilim. Hayatım seninleyken hiç olmadığı kadar renkli. Seni seviyorum. Sevgililer günümüz kutlu olsun.
  • Bana aşkı, sevgiyi, güveni öğrettiğin için ve her gün eşsiz hissettirdiğin için binlerce kez teşekkürler. Hep benimle kal. Sevgililer günün kutlu olsun adam.
  • Huzurlu ve aşkla dolu nice anılarla beraber aşkımızın ışığı daima parlasın sevgilim. Beraber nice sevgililer günümüz olsun. Günümüz kutlu olsun.

kırmızı ve turuncu güller buketi

Kısa sevgililer Günü Mesajı

  • Bir tek sevgililer günü değil her günümü özel kıldığın için teşekkür ederim. Sevgililer günümüz kutlu olsun.
  • Seni sevmekten hiç vazgeçmeyeceğim. Sevgililer günümüz kutlu olsun biriciğim.
  • Aşkın, sevginin ne olduğunu öğrettin sen bana. İyi ki hayatımdasın. Seni seviyorum.
  • Seninleyken bana her gün sevgililer günü. Günümüz kutlu olsun.
  • Beraber ilk sevgililer günümüz. Nice yıllarımız olsun aşkım. Sevgililer günün kutlu olsun.
  • Yanımda olduğun ve sevgini esirgemediğin için teşekkür ederim hayatım. Sevgililer günümüz kutlu olsun.

2 dallı mor orkide

Sevginizi birkaç cümleyle anlatıp güzel bir hediye ile taçlandırmak isterseniz aşkınızın zarifliğini en güzel şekilde gösterecek olan sevgililer günü çiçeklerini linke tıklayarak inceleyebilirsiniz.