bitki ara sepet
Buradan Başlayın
Adresin tamamını girmek yerine sadece mahalle , ilçe veya il girin.
anasayfa

KOVA BURCUNA ALINABİLECEK HEDİYELER


Filtrele ve Sırala

Hediye alırken kimimiz kolay karar verebiliyorken kimimiz kararsızlığımız ile baş başa kalıyoruz. Özellikle de hediye alacağımız kişiler kova burçları ise. Mesafelerinden dolayı nasıl bir hediye alacağınızı bilmiyor olabilirsiniz. Merak etmeyin! Yazımızda sizlere birbirinden güzel fikirleri sunarak hediye seçiminizde yardımcı olabileceğimizi düşündük. Bu yazımızda Kova burcunun özellikleri ve Kova burcuna alınabilecek hediyeleri detaylarıyla ele aldık. Şimdi gelin beraber inceleyelim.

beyaz saksıda ateş orkide

Kova Burcunun Özellikleri

Kova burcu kişileri en iyi tanımlayan özelliği şüphesiz ki dik kafalılığıdır. Sakın inatlaşmayın yoksa sonunda pes eden yine siz olacaksınızdır. Bu özelliğine rağmen yine de oldukça dost canlısıdırlar ve etrafları oldukça kalabalıktır. Sevenleri çoktur. Tabi ne kadar dost canlısı olsalar da arada her zaman bir mesafe vardır. Hayatınıza kova burcu biri girdiğinde varlığı ile sizi özel hissettirirken yokluğu da büyük boşluk oluşturabilir.

Etrafındaki insanları iyi kötü olarak ayırırlar. Irk, cinsiyet veya sosyal duruma bakmaksızın herkese eşit yaklaşır ve asla kimseyi yadırgamazlar. Kısaca modern bir görüşe sahiptirler. Bu modern düşüncelerini aşk hayatına da yansıtmaktadırlar. Geleneksel erkek – kadın rollerini benimsemekten kaçınırlar. Sıradan bir aşk hayatı yerine eğlenceli, bol sürprizli bir aşk yaşamak isterler. Özgürlüklerine de düşkün oldukları için kısıtlanmaya gelemezler. Herkesin kendi alanı olmalı ve buna saygı duyulması gerektiği düşüncededir.

Kova burcunun en bilindik özelliklerinden biri de şüphesiz zeki olmalarıdır. Sınırsız bir hayal gücüne sahiptirler. Sezgileri de oldukça kuvvetlidir. Mantıkları her zaman ön plandadır. Ayrıca bu özelliklerinin oldukça farkında olup dile getirmeyi ve dikkat çekmeyi severler. Özel günlere önem verirler ve hatırlanmak isterler.

Kova Burcu Kadınına Alınabilecek Hediyeler

Kova burcunun özelliklerin de belirttiğimiz gibi özel günlere oldukça önem gösterirler ve hatırlanmak isterler. Ama mesafeli yapılarından dolayı kova burcuna hediye alırken çıkmaza düşebiliriz. Yazımızda vereceğimiz ipuçları sizlere yardımcı olacaktır.

Eğer kova burcu kadınına hediye seçiyorsanız eğlenceli, renkli hediyeler seçebilirsiniz. Kova burcu kadınları kırmızıyı oldukça severler. Klasik ama bir o kadar etkileyici olan kırmızı gül ile oluşturulmuş çiçekler hediye seçerken nokta atışı olabilir.

Zeki olması ve iş hayatında aktif olmaları ajanda, kalem veya güzel bir kitap hediyesi etkileyecek diğer güzel hediyelerdir.  Renkleri giyimlerinde de yansıtmayı severler. Özellikle de mavi en sevdiği renkler arasındadır. Ayrıca tam bir çiçek severdir kova kadınları. Kova burçları hayatlarına giren şeylerin kolay kolay çıkmalarını istemedikleri için onlara uzun ömürlü çiçekler hediye ederek onları mutlu edebilirsiniz.  Kova kadınları için seçmiş olduğunuz saksı çiçeklerini çiçek sepeti ile kombin yapıp etkileyici ve eşsiz bir hediye oluşturabilirsiniz.

kırmızı güller buketi

Kova Burcu Erkeğine Alınabilecek Hediyeler

Sıra kova burcu erkeğine hediye seçmeye geldiyse şüphesiz yöneleceğiniz bilgisayar oyunları olmalıdır. Oyunlara ilgisi fazla olan kova burcu erkekleri bu hediye karşısında fazlasıyla mutlu olacaktır. Kova burcu kadını gibi kitap hediyesi veya bilim kurgu dergileri de ilgisini çeken hediyeler arasındadır. Özellikle ofis ortamında çalışan kova burcu erkeklerine paşa kılıcı, deve tabanı gibi bakımı kolay çiçekler gönderebilirsiniz. Şimdi erkeğe çiçek hediyesi mi olur dediğinizi duyar gibiyim. Özelliklerinde de bahsettiğimiz gibi modern bir anlayış içinde olan kova burçları bu tür klasik yargıların dışına çıkmayı severler. Ayrıca ofisinde sevgilisinden veya yakın arkadaşından gelen bir çiçeğin olması onu özel hissettirip her baktığında sizi hatırlamasını sağlayacaktır. Kova burcu erkeğine hediye göndermek için erkeğe çiçek gönder linki size yardımcı olacaktır.  

örgülü paşa kılıcı siyah saksıda