bitki ara sepet
Buradan Başlayın
Adresin tamamını girmek yerine sadece mahalle , ilçe veya il girin.
anasayfa

Yakın Arkadaşa Alınabilecek Çiçekler


Filtrele ve Sırala

Şüphesiz ki çiçekler en güzel hediye iken en yakın arkadaşa hediye edildiği takdirde çok daha anlam katacaktır. Yakın arkadaşa alınabilecek çiçekler arkadaşınızı ne kadar iyi tanıdığınızla bağlantılı olarak seçimlerinizi etkileyecektir. Arkadaşınızı tanıdıktan sonra sizler için listelediğimiz en yakın arkadaşa alınabilecek çiçekler listemize göz atmalı ve heryerbitki.com sitemizden hemen hediyenizi seçmelisiniz. 

En yakın arkadaşınıza alınabilecek çiçekler arayışınızda kimisinin doğum günü olabilir, kimisinin yeni bir iş deneyimi ya da hiçbir sebep yokken sadece mutlu etmek için gönderdiğiniz bir çiçek hediyesi olabilir. Konular değişkenlik gösterebilir fakat alıcı en yakın arkadaş ise alınabilecek çiçekler bellidir. Çünkü bazı çiçeklerin öyle anlamları ve hikayeleri vardır ki arkadaşlıkla, dostlukla bağdaşmıştır. Bu çiçekleri de en yakın arkadaşınızla bağdaştırarak hediye çiçek tercihinizi yapabilirsiniz. Şimdi gelin hep beraber en yakın arkadaşa alınabilecek çiçekler neler detaylarıyla inceleyelim.

En Yakın Arkadaşa Alınabilecek Çiçekler

En yakın arkadaşlarınızı mutlu etmek ve onlara verdiğiniz değeri hissettirmek istiyorsanız doğru yerdesiniz. Arkadaşınızın zevklerini de göz önünde bulundurarak tercih edeceğiniz çiçek karşı tarafı çok mutlu edecek ve özel hissettirecektir. İşte en yakın arkadaşa alınabilecek çiçekler;

1) Orkide

2) Barış Çiçeği

3) Papatya

4) Sukulent

5) Lale

Orkide

Zarifliği ile herkesin beğenisini toplayan orkideleri hangimiz sevmez ki? Zarif ve lüks görünümü ile arkadaşınızı mutlu edecek bu çiçek için renk konusu sizlere kalmış. Sevdiği renge yönelik tercihler yaptığınız takdirde mutluluğunu ikiye katlayabilirsiniz. Özellikle de arkadaşınızın yeni bir işini kutluyorsanız veya bir herhangi bir başarısını tebrik ediyorsanız orkide hediyesi çok doğru bir tercih olacaktır. Hediyeyi alan yakın arkadaşınız kendini bir hayli şanslı hissedecek ve verdiğiniz değeri derinden hissedecektir.

elde tutulmuş coral orkide

Barış Çiçeği

Hepimizin olduğu gibi en yakınımız bile olsa bazen sevdiklerimizle problem yaşayabilir ve bazı kalp kırıklığına sebep olabiliriz. Bu çok olağan bir durumdur. Farkında olduğumuz takdirde özür dilemeli ve kırdığımız kalbi onarmasını bilmeliyiz. Bunun için de barış çiçeği çok doğru bir tercih olacaktır. Adı ile niyetinizi açık bir şekilde belli eden barış çiçeği ile anlamlı bir çiçek hediyesi verebilirsiniz. 

yeşil saksı içerisinde barış çiçeği

Papatya

En yakın arkadaşa alınabilecek çiçekler arasında yerini alan bir diğer çiçeğimiz ise tabi ki de papatyalardır. Masumiyetin simgesi olan ve seviyor sevmiyor hikayesi ile derin anlamlar içeren papatyalar arkadaşınızın yüzünde gülümseme oluşturacak ve kendini değerli hissedecektir. Mutlu etmek istediğiniz en yakın arkadaşınız için güzel bir beyaz papatya buketi hediye etmeye ne dersiniz?

Sukulentler

Bazı arkadaşlarımız gündelik yoğunluğundan dolayı çiçeklerine vakit ayıramayabilir. Tabi bunun için de çözümümüz var. Bakımı oldukça kolay olan sukulentleri tercih edebilir ve arkadaşlarınızı yormadan onlara çiçek hediye edebilirsiniz. Eminim ki ofisindeki masasına hediye ettiğiniz sukulenti yerleştirecek ve her baktığında sizi gülümseyerek anımsayacaktır.

saksı içerisinde şans ve para sukulenti

Lale

Zarifliği ile kendine hayran bırakan lalelerden en yakın arkadaşınıza hediye ederek bu zarifliği daha da taçlandırabilirsiniz. Özellikle de gösterişe ve zarifliğe önem gösteren bir arkadaşa sahipseniz hediye edeceğiniz çiçek arayışında lale çok doğru bir tercih olacaktır. 

En yakın arkadaşa alınabilecek çiçekler neler detaylarıyla öğrendikten sonra sizler de arkadaşlarınızın yüzündeki gülümseme sebebi olmak için heryerbitki.com sitemizden hediye çiçeğinizi tercih edebilir ve siparişinizi oluşturabilirsiniz. 

cam vazo içerisinde mavi laleler