bitki ara sepet
Buradan Başlayın
Adresin tamamını girmek yerine sadece mahalle , ilçe veya il girin.
anasayfa

Terazi Burcuna Alınabilecek Çiçek Önerileri


Filtrele ve Sırala

23 Eylül – 22 Ekim doğum tarihi olanların burcu olan Terazi burcu adeta sonbaharın gelişini müjdeleyen bir burçtur. Vakit yaklaşınca da akıllarda Terazi burcuna hediye çiçek önerileri de merak konusu olmaktadır. Sonbaharın giderek hissedilmesiyle beraber tarih 23 Eylül’ü gösterirken gece ve gündüz sürelerinin eşitlenmesi terazi burcunun özelliklerine yansıyan önemli gelişmelerdendir. Bir diğer önemli gelişme ise Zodyak döngüsünün 23 Eylül’den itibaren Terazi burcuna geçmesi olmaktadır. Kim bilir bu gelişmeler Terazi burcuna nasıl yansımaktadır? 

Terazi burcunun özelliklerini ele aldıktan sonra sevdikleriniz için araştırma içerisine girdiğiniz ve bir hayli de merak ettiğiniz Terazi burcuna hediye çiçek önerileri neler detaylarıyla aktaracağız. Yazımızı okuduktan sonra hediye etmek istediğiniz çiçeği tercih etmek adına heryerbitki.com sitemizden siparişinizi oluşturabilir ve sevdiklerinizin yüzündeki gülümsemeye şahitlik edebilirsiniz. Terazi burcunun özelliklerini öğrenmeden önce terazi burcuna alınabilecek çiçek önerileri listemize göz atalım:

  • Pembe Şakayık
  • Lale
  • Ateş Orkide
  • Dua Çiçekleri

Terazi Burcunun Özellikleri

  • Terazi burcuna hediye çiçek önerileri için öncelikle Terazi burcunun özellikleri konusunda yeterli bilgiye sahip olmamız gerekir. Burcun özelliklerine hakimiyetimiz doğru karar vermemiz açısından oldukça önemli olacaktır. Öncelikle en net olan özelliğini bilmemizde büyük bir fayda vardır. Terazi burcunun rengi pembe ve yeşildir. Bunu yanı sıra pastel renkler de olmazsa olmazlarındandır.
  • Estetik güzelliklerin hayranı olan Terazi burçları gösterişi de bir hayli severler. Görüntü onlar için oldukça önemlidir. Bunun yanı sıra doğayı severler ve yeşilin içerisinde kendini huzurlu hissederler.
  • Terazi burcunun bir diğer net özelliği ise dengedir. Gerek sosyal hayatlarında gerekse ikili ilişkilerinde dengeye oldukça önem gösterirler. Tabi bu denge kararsız olduklarını değiştirmemektedir.
  • Yalnız kalmaktan hiç hoşlanmayan Terazi burçları için sevgi ve ilgi oldukça önemlidir. Uzakta olsanız bile onlara yapacağınız ufak da olsa hediyelerle sürprizlerle yalnız olmadığını hissettirmeniz ve ilgili olmanız gerekmektedir.

Terazi Burcuna Hediye Çiçek Önerileri

  • Pembe Şakayık

Özelliklerinde de bahsettiğimiz üzere Terazi burcunun en sevdiği renklerden birisi pembedir. Diğer zaten yeşil olduğu için bütün bitkilerin temelinde bulunur. Ee durum böyle olunca da Terazi burcuna hediye çiçek önerileri dediğimizde akla ilk gelen pembe şakayık çiçeği olmaktadır. Doğanın güzelliğini, gösterişi ve duyguyu en derinden aktaran pembe şakayık çiçekleri terazi burcu için ideal bir çiçek hediyesi olacaktır. 

Bakımı kolay olan şakayık çiçeğiniz için toprağının nemli olmasına özen göstermeli ve düzenli aralıklarla sulama yapmalısınız. Sulamasını düzenli aralıklarla yaptığınız sürece ve direkt olarak güneş ışığına maruz bırakmadığınız sürece şakayıklarınız uzun süre sevdiklerinizi mutlu etmeye devam edecektir. 

  • Laleler

Gösterişin ve asaletin simgesi haline gelmiş laleler Terazi burcuna hediye çiçek önerileri sırasında ikinci olarak yerini almaktadır. Birçok renge sahip olan lalelerin rengini seçmek de sizin tercihine kalmıştır. Karşınızdaki terazi burcunu düşünebilir ve doğru rengi tercih edebilirsiniz. Bakımı da oldukça kolay olan laleleri düzenli aralıklarla ve ölçülü sulama yaptığınız takdirde gelişimi oldukça verimli olacaktır. Direkt güneş ışığı yerine de yarı ışık alan bir yere konumlandırdığınız takdirde geriye lalelerinizin keyfini sürmek kalacaktır. 

  • Ateş Orkide

Orkidenin her rengi ayrı anlamlar içerdiği için renk tercihi oldukça önem taşır. Tabi konu Terazi burcu ise bu renk kesinlikle pembe kırmızının karışımı olan ateş orkideden yana olmalıdır. Klasik orkide bakımı kurallarına dikkat ettiğiniz takdirde doğanın zenginliğini bulunduğu ortama taşıyacak olan orkideler terazi burçlarının da yüzünde gülümseme yaratacağından emin olabilirsiniz. Hemen şimdi ateş orkide siparişi vererek bu mutluluğu deneyimleyebilirsiniz. 

ateş orkide

  • Dua Çiçekleri

Terazi burçlarının estetik özelliklerine dikkat etmesinden de anlayacağımız üzere yaprakları adeta bir fırça darbesiyle çizilmiş gibi görünen dua çiçekleri terazi burçlarının çiçekleri arasındadır. İçerisinde pembe ve tonlarının da yer aldığı birçok renge sahip olan dua çiçekleri doğru bakım koşulları altında uzun yıllar yaşamaktadır.

yeşil saksıda makoyana