bitki ara sepet
Buradan Başlayın
Adresin tamamını girmek yerine sadece mahalle , ilçe veya il girin.
anasayfa

SEVGİLİLER GÜNÜ ÇİÇEK ÖNERİLERİ


Filtrele ve Sırala

Sevgililer günü çiçek önerileri Şubat ayının yaklaşmasıyla en çok merak edilen konular arasında yer almaktadır. Yılın aşk kokan günü olan sevgililer gününe az kaldı. Romantik yemeklerin yenildiği, hediyelerin verildiği. Günün tamamen aşk içerdiği gün: Sevgililer Günü! Sevgililer Günü gelir de biz çiçek önermeden olur mu! Tabii ki olmaz. Siz “Ne hediye alacağım” telaşına girmeden biz tüm önerilerimizi listeliyoruz. Çiçekleri hayatınızın aşkının kapısına gönderiyoruz. Seviniyor, gülümsüyor, çok mutlu oluyor. Belki çiçeklerin fotoğrafını çekip Instagrama atıyor, solmasın diye her gün özenle bakıyor. 14 Şubat Sevgililer Günü gönüllere taht kurmak için harika bir sebep oluyor. Şimdi çiçek önerilerimize bir göz atıp o’nun en çok seveceği hediyeyi bulma zamanı!

Sevgililer Günü Çiçek Önerileri

Sizce Sevgililer Günü çiçeği hangisidir? Aslında çiçeklerin hepsi aşk ve sevgi doludur. Mutluluk içerir. Ama bazı çiçeklerin de kendine has anlamları vardır. Kırmızı gül aşkı temsil ederken orkide zarafeti temsil eder. Papatya saf aşk demektir. Aşağıda 5 sevgililer günü çiçeği önerilerimizi sıralıyoruz.

  1. Gül
  2. Orkide
  3. Papatya
  4. Ayçiçeği
  5. Saksı Çiçekleri
     

Son dönemlerde oldukça popüler olan çiçek aranjmanları da sevgililer gününde tercih edilebilir. Sevdiğiniz birkaç çiçeğin birleşimi harika renk tonlarıyla buluştuğunda ortaya eşinizi, sevgilinizi çok mutlu edecek buketler ortaya çıkıyor. Aşağıda sevgililer günü çiçeklerini listeliyoruz.

terracotta saksıda sevgililer günü orkidesiözel kağıda sarılmış pembe orkidelersiyah saksıda kırmızı ve turuncu güller

Sevgiliniz zarif, masum ve şirin ise ona alabileceğiniz aranjman harika pembe güller ve kurutulmuş portakallardan oluşan Pembe Güller Aranjmanı olacaktır. İster vazolu ister vazosuz satın alabileceğiniz buketi incelemek için tıklayın.

“O’na bir çiçek tarlası sunmak isterim buket ne ki” diyorsanız adeta enfes kokulu bir çiçek tarlasındaymışsınız edası veren Orkide Aranjmanı’nı tercih edebilirsiniz. Farklı saksı renkleriyle sipariş verebileceğiniz orkideler linkte sizi bekliyor:

Kırmızı ve turuncu güllerin uyumu, onlara eşlik eden portakal kuruları ve okaliptüs. Dopdolu, çok renkli ve zengin gözüken aynı zamanda pozitif enerjiyi simgeleyen The Sparkler aranjmanımızı sevgiliniz & eşiniz gördüğünde ağzı açık kalacak. 
Bu buketi kim görse şok etkisi yaşar, öyle güzel ve gösterişli ki! Bahsi geçen çiçek tabii ki orkide. Zarafet nerde orkide orda desek doğru söylemiş oluruz. Deluxe Orkide Serisi çok özel bir buket arayanların tercihi olacaktır. İçinde 3 farklı renkten oluşan 6 dal orkideyi barındıran bu buket sadakat, başarı, huzur ve zarafeti temsil eden en özel aranjmanlarımızdan biridir.

Sevgilinize “Seni daima seveceğim, daima yanında olacağım” mesajı vermek isterseniz, yanında bir de ona olan aşkınızın büyüklüğünü, tutkunuzu hissettirmek isterseniz Always aranjmanımız en doğru tercih. kırmızı gül, yeşil biçme, kurutulmuş portakal ve Hypericum’dan oluşan aranjmanı Heryerbitkinin florist ekibi tarafından sizin için oluşturuldu.

Tüm bunların yanı sıra uzun ömürlü saksı çiçekleriyle sevdiklerinize verdiğiniz hediyenin anlamını bütün sene yaşatabilir onu her gördüğünde sizi hatırlamasını sağlayabilirsiniz.

Anlamları özellikle kadınlar tarafından bilinen, bilmeyenlere de o hissi veren aranjmanları ve tüm çiçekleri listeledik. Tüm bu çiçekler sevdiğinizi mutlu etmek için bir araç olacak. Asıl hediye o’nu düşünmeniz, sürpriz yapıyor olmanız. Fakat çiçeklerin bu konuda ekstra bir mutluluk kattığını da söylemeden edemeyiz. Sevgilinizin ve sizin için en doğru tasarım çiçeği seçip göndermek bu mutlu günde hatırlandığını hissettirmek çok önemli. Çiçek hediyesi verirken tebrik kartı ve hediye notuyla göndermek de bu hissi katlayacaktır.


Hediyelerinize ekleyebileceğiniz bazı tebrik kartı önerilerimiz şunlar;


Seni Seviyorum Tebrik Kartı
Love You Tebrik Kartı
I Love This Much Tebrik Kartı
Gülmek Sana Çok Yakışıyor Tebrik Kartı

Sevgililer Gününde Sevgilisi Olmayanlara Hediye Önerileri


Sizin üzülmeye hiç hakkınız yok Sevgililer Günü’nü yalnız geçiren ekip! Kendinizi mutlu etmek için neden çiçek almayasınız? Buketinizi kendiniz aldınız, tek başınıza kendiniz suladınız diyelim! Daima yanınızda olacak, besleyip büyütebileceğiniz saksılı bitkilerle kendinizi şımartabilirsiniz: Saksı Çiçekleri


Son Tüyo: Eğer eski sevgilinize kötü bir sürpriz yapmak istiyorsanız bol dikenli bir kaktüs işinizi görebilir.(Barışma bahanesi olabilir) Eğlenceli bizce!

Kaktüs Çeşitleri

Tüm bitkileri incelemek ve sevdiklerinizi 14 Şubat Sevgililer Günü’nde çoook mutlu etmek için tıklayın: Heryerbitki