bitki ara sepet
Buradan Başlayın
Adresin tamamını girmek yerine sadece mahalle , ilçe veya il girin.
anasayfa

SAATLERİN ANLAMI


Filtrele ve Sırala

Saatlerin anlamı nedir hiç düşündünüz mü? Her gün sayısız kere saate bakıyor, bazen 22:22, 14:14 gibi birbirleriyle uyumlu saatlere denk gelebiliyoruz. Peki bu saatlere denk gelmek neyi ifade ediyor? Seni seviyor mu, sevmiyor mu? Düşündüğü kişi sen misin? Saatler aslında çok şey ifade ediyor! Saatlerin anlamını öğrenmek için okumaya devam et! Öncelikle çift saatlerin anlamı ve ters saatlerin anlamını öğrenerek başlayalım.

Çift Saatlerin Anlamı Nedir 2023?

Çift saatler sevdiğiniz kişinin sizinle ilgili düşüncelerini anlamanıza yardımcı olabilir. Hangi çift saate denk geldiyseniz okumaya devam ederek o çift saate özel anlamı öğrenin.


Ters Saatlerin Anlamı Nedir 2023?

Ters ve çift saatlerin anlamı birbirinden farklı olabilir. Ters saatlerin anlamına göz atarak aklındaki kişinin seninle ilgili olan düşüncelerini öğrenmeye bir tık daha yaklaşabilirsin.

Saatte 00.00 Görmek Ne Anlama Geliyor?


Saate baktın ve o da ne! 00.00 ‘a denk geldin demek. Saatte 00.00 görmek sevdiğin kişinin rüyasında seni gördüğü anlamına gelir. Umarız ki çok güzel bir rüyanın ortasındadır.

Saatte 01.01 Görmek Ne Anlama Geliyor?

Harika zamanlama! Telefona veya kol saatine bakmak için çok doğru bir zamana denk gelmişsin. Çünkü saatte 01.01 görmek seni seviyor anlamına geliyor! E hadi hayırlısı

Saatte 02.02 Görmek Ne Anlama Geliyor?

Bu yazıyı okurken tatlı tatlı gülümsediğini biliyoruz! Çünkü saate baktın, 02.02’yi gördün ve saatte 02.02 görmenin senden hoşlandığı anlamına geldiğini öğrendin! Yakında karşına kucak dolusu çiçek ile çıkabilir gibi geldi bize. 

Saatte 03.03 Görmek Ne Anlama Geliyor?

Havada aşk kokusu var! Saatte 03.03 görmek yakında sana aşık olacak demek.

 Saatte 04.04 Görmek Ne Anlama Geliyor?

Saatte 04.04 görmek senden hoşlanıyor anlamına geliyor. Eee bu zamana kadar uyumamışsın ve bu saati yakalamışsın. Belli ki mesajlaştığın birileri var. Bu gece sakın ona seni seviyorum demeden uyuma!

Saatte 05.05 Görmek Ne Anlama Geliyor?

Saatte 05.05 görmek senden hoşlanmıyor demek oluyor. Belki de hayatındakileri bir gözden geçirmelisin. Ne dersin?

Saatte 06.06 Görmek Ne Anlama Geliyor?

Saatte 06.06 görmek birinin sizi önemsediği anlamına geliyor! Aman sakın heyecan yapmayın, etrafınızdakileri bir süzün ve onun kim olduğunu bulmaya çalışın. Belki de çok yakındadır, belli mi olur?

Saatte 07.07 Görmek Ne Anlama Geliyor?

Saatte 07.07 görmek o’nun seninle ilgili gelecek planları kurduğuna işaret eder. Hayatındaki kişi yeni planlara hazırlık yapıyor olabilir. Belki de bir evlilik teklifi gelir, ne dersin?

Saatte 08.08 Görmek Ne Anlama Geliyor?

Saatte 08.08 görmek hayatının olumlu anlamda değiştiğine işaret eder. Umarız ki hayallerini en kısa sürede gerçekleştirebilirsin.

Saatte 09.09 Görmek Ne Anlama Geliyor?

Yeni bir ortama girecek olabilir misin? Belki yeni bir iş, belki aşk ya da okul. Gireceğin ortamda çok popüler olacak gibisin. Çünkü saatte 09.09 görmek yeni arkadaşlıklar kurmak üzere olduğunu belirtir.

Saatte 10.10 Görmek Ne Anlama Geliyor?

Bu aralar sürprizlere hazırlıklı olmalısın. Çiçek sepeti, gül buketi yada kucak dolusu papatyalar ile bir anda karşına çıkabilir. Saatte 10.10 gördüğüne göre biri seni sevdiğini söylemek üzere !

Saate 11.11 Görmek Ne Anlama Geliyor?

Hayatına yeni oturduğun düzen harika gidiyor. Birbirinize alışmaya başlıyorsunuz. İnanmıyorsan saate bak! Saatte 11.11 görmek birbirinize alışmaya başladığınızın kanıtı.

Saatte 12.12 Görmek Ne Anlama Geliyor?

Uzun süre boyunca hayalini kurduğun şeyler var, biliyoruz. Gerçek olmasına çok az kaldı. Biraz daha azim ve sabır gerekli. Saatte 12.12 görmek işte tam da bu anlamam geliyor!

Saatte 13.13 Görmek Ne Anlama Geliyor?

Saatte 13.13 gördüğüne göre o senden çok utanıyor! Biraz zaman tanı ve alışmasına yardımcı ol. Bu geçici bir süreç.

Saatte 14.14 Görmek Ne Anlama Geliyor?

Ciddi düşünen birileri var! Çünkü saatte 14.14 görmek o’nun seninle evlenmek istediğine işaret ediyor.

Saatte 15.15 Görmek Ne Anlama Geliyor?

Biraz uzaklaşıp kafa dinlemeye ne dersin? Bence hak ettin! Aylardır uğraşmaların ve saatte 15.15 görmen bunu hak ettiğini kanıtlıyor. Çünkü saatte 15.15 görmek sevdiğinizle uzak bir yerlere gitmeye ihtiyacınız olduğu anlamına geliyor.

Saatte 16.16 Görmek Ne Anlama Geliyor?

Saatte 16.16 görmek arkadaşlarına senden bahset ettiği anlamına geliyor. Bu aralar dedikoduların ana konusu olmuş olabilir misin?

Saate 17.17 Görmek Ne Anlama Geliyor?

Saatte 17.17 görmek ortak hedeflere sahip olduğunuzu işaret eder. Kariyer hedefi, yurtdışı tatili, belki de 2 çocuk! Ortak hayaliniz ne ise gerçekleştirmeniz dileğiyle!

Saatte 18.18 Görmek Ne Anlama Geliyor?

Birilerinin hayatındaki o en önemli kişi olmak çok güzel bir duygu değil mi? Sen iyi bilirsin. Çünkü saatte 18.18 görmek o’nun hayatındaki en önemli kişi olduğun anlamına geliyor! 

Saatte 19.19 Görmek Ne Anlama Geliyor?

Bu aralar biraz gergin misiniz? Biri üzerinizdeki pozitif enerjiyi negatife çeviriyor olabilir. Saatiniz bunu söylüyor. Saatte 19.19 görüyorsanız hayatınızda negatif enerjiye sahip insanları çıkarmalısınız. Negatif insanları çıkartıp onların boşluğunu bitki ile doldurmaya ne dersin? Bizce bu fikir harika! 

Saatte 20.20 Görmek Ne Anlama Geliyor?

Saatte 20.20  görmek her an seni takip eden biri var anlamına geliyor. Bu birilerinin seni idolü olarak gördüğü anlamında aslında. Takipleşmediğiniz halde tüm ınstagram storylerini izleyen o kişiden bahsetmiyoruz. 

Saatte 21.21 Görmek Ne Anlama Geliyor?

Bu azimle devam et! Çünkü saatte 21.21 görmek çalışmalarının yakında karşılığını bulacağını ifade ediyor. Başarabilirsin.

Saatte 22.22 Görmek Ne Anlama Geliyor?

Saatte 22.22 görüyorsan aklınızdan geçen düşünceler aynı demektir. Neymiş bakalım bu düşünceler?

Saate 23.23 Görmek Ne Anlama Geliyor?

Saatte 23.23 görüyorsan aman dikkat. Karşındakini biraz aksatmış olabilir misin? 23.23 görmek o’nun daha çok ilgiye ihtiyaç duyduğuna işaret. Peki, ona ihtiyaç duyduğu bu ilgiyi nasıl verebilirsin? İhtiyacı olan ilgiyi Heryerbitki'nin birbirinden güzel saksı çiçeklerinden hediye ederek verebileceğini unutma!

Saatlerin anlamları bu kadar! Umarız ki çok güzel anlamlara denk gelmiş, biraz gülümsemişsindir. Saatin anlamı sana bir çiçek hediye etmeni söylüyor ise, çiçek hediye etmeye için heryerbitki.com ‘u ziyaret etmeyi unutma!