bitki ara sepet
Buradan Başlayın
Adresin tamamını girmek yerine sadece mahalle , ilçe veya il girin.
anasayfa

ÖZEL GÜNLER İÇİN HEDİYE ÇİÇEK ÖNERİLERİ


Filtrele ve Sırala

Yılın belli bir bölümü hayatımızdaki özel günleri kutlayarak geçmiyor mu? Yılbaşı, sevgililer günü, yeni ev hediyesi, anneye hediye, babaya hediye, yıl dönümleri ve doğum günleri derken bu liste uzar gider. Bu özel günlerin hepsi çok önemli ve hayatımızın ritmini değiştirip bize değişiklik katan günler. İçlerinde bol bol eğlence ve hediye barındırıyorlar. Eğlenmek çok güzel evet! Fakat hediye kısmı bazen insanı strese sokabiliyor. Her özel güne uygun hediye bulmak var, beğenecek mi derdi var… Ama daha fazla strese girmeye gerek yok çünkü bu yazımızda her özel günün bir hediyesi olacak! Tek yapman gereken tek tıkla sipariş vermek. Hadi o zaman, hazırsan başlayalım!

Hediye Önerileri 

  • Doğum Günü Hediyesi: Orkideler

Orkideler hediye olarak gönderilebilecek en doğru tercih! Bu zamana kadar orkide görünce mutlu olmayan bir insanla tanışmadık. O zarif ve asil görüntüsüyle karşısındaki kişiyi mest edeceğine eminiz. Bizce orkidenin her rengi çok güzel, hal böyle olunca sana da beğendiğin rengi seçmen bir sürü orkidenin yer aldığı orkideler koleksiyonumuzu hazırladık. 

Orkide siparişi vermek için tıkla: https://www.heryerbitki.com/orkide/

 

  • Sevgiliye Hediye: Gül Buketi

Sevgiliye romantik bir hediye arıyorsan o hediye tabii ki gül buketinden başka bir şey olamaz. Kendisi harika, renkleri ve kokusu harika gül buketleri Premium hediye görüntüsünü %100 karşılıyor. Tüm bunlar yetmiyor gibi gül buketleri şık cam vazoyla gönderiliyor. Kart seçeneklerinden “Sevgiliye hediye”yi de seçersen bu iş tamamdır. Geriye arkana yaslanarak siparişin sana gelmesi ya da sevdiğinin kollarına ulaşmasını beklemek kalır.

Pembe Gül Buketlerimizi inceleyip, sipariş vermek için tıkla: Gül Buketi

 

  • Anneye Hediye: Umut Sarmaşığı

Özel günlerde unutmamamız gereken en özel kişi şüphesiz annelerimiz. Annelere hediye seçimleri yaparken daha dayanıklı, şık bitkiler seçebiliriz. Bitki sever bir anneye alınmış çiçeğin solduğunu düşünemiyoruz. Herkesten fazla üzülebilirler! Bu yüzden onlara bakımı kolay, dayanıklı ve adı kadar güzel Umut Sarmaşığı almanızı öneriyoruz. Bizce yazlığının ya da evinin balkonunda köşesi hazır bile!

Sipariş vermek için tıkla: Umut Sarmaşığı

 

  •  Babaya Hediye: Bonsai

Babalara gösterişli ve sapasağlam bir bitkiler hediye edebilirsiniz. İşte bu bitki kökeni Güney Kore ve Japonya’nın Bonsai’sinden başka bir şey olamaz. Feng Shui felsefesine göre bonsai ağacı, bulunduğu odanın enerjisini yükseltir. Yoğun bir hayat temposunda yorulan babalarımıza daha iyi bir hediye ne olabilir ki. Kalın ve sağlam gövdesi, yeşil ve harika yapraklarıyla babanız bu bitkiye ba-yı-la-cak!

Saksıda Bonsai siparişi vermek için hemen tıkla: Bonsai

 

  • Ev Hediyesi: Areka Palmiyesi


Son zamanlarda evleri yeşil bitkilerle dekore etmek oldukça popüler hale geldi. Özellikle minimalist yaklaşımla dekore edilen evlerin tek süsü bitkiler oluyor. Boş kalmış raflarda, kitapların yanında sukulentler hakim iken, köşelerde ve kapı kenarlarında daha uzun gösterişli bitkiler yer alıyor. Bu uzun bitkilerden Areka Palmiyesi harika bir yeni ev hediyesi olacaktır. Aynı zamanda yeni bir ev kurmakta olan arkadaşın veya akrabanın zaten alacağı bir bitkiyi alarak onu hem çok mutlu etmiş olursun hem de bir ihtiyacını gidermiş olursun. Çünkü dediğimiz gibi şu sıralar evlerde bitkileri bolca göreceğiz.

Areka palmiyesi koleksiyonumuza göz atıp, hemen sipariş vermek için tıkla: Areka Palmiyesi

 

  • Yılbaşı Hediyesi: Salon Çamı ve Atatürk Çiçeği

Yılbaşı denilince aklımıza şüphesiz ışıklarla ve objelerle süslenmiş çam ağaçları geliyor. Evin en güzel köşesinde yer almış süslü mü süslü bir çamı kim sevmez! Uzak kaldığın sevdiklerine ya da yılbaşını birlikte geçireceklerine harika bir hediye olacaktır. Eğer yılbaşı hediyeni biraz erken gönderirsen süper olabilir. Hediye sahibi süslenmiş bir yılbaşı ağacını aralık ayı boyunca kullanmak isteyecektir. Bir hatırlatma yapalım: Salon çamlarını vazoyla birlikte gönderdiğimizi unutmamalısın. Bu demek oluyor ki tam da yılbaşı konseptine uygun kırmızı renkte bir saksı seçebilirsin.

Atatürk çiçeği yıldız şeklindeki yaprakları ve çarpıcı kırmızı rengiyle yılbaşı dekorasyonlarının vazgeçilmez bitkisi olarak karşımıza çıkıyor. Kırmızı saksının en çok yakıştığı bitkilerden biri olan atatürk çiçeğini satın almak için aşağıda yer alan linke tıklaman yeterli.

Yılbaşı hediyesi sipariş vermek için hemen tıkla: Salon Çamı ve Atatürk Çiçeği

Tüm bitki çeşitlerimizi çiçek sepeti içerisinde ya da çiçek sepetine alternatif olarak Heryerbitki’nin 5 farklı renkte çömlek saksıları içerisinde tercih edebilir, sevdiklerini hızlı ve kolayca mutlu edebilirsin. Tüm bitki çeşitlerini inceleyip hediye göndermek istersen tıkla: Heryerbitki