bitki ara sepet
Buradan Başlayın
Adresin tamamını girmek yerine sadece mahalle , ilçe veya il girin.
anasayfa

KOÇ BURCUNA ALINABİLECEK HEDİYE SEÇENEKLERİ


Filtrele ve Sırala

Sevdiklerimize hediye seçerken burçlarının özellikleri oldukça önemlidir. Hediye alacağımız kişi tanıdığımız biri olsa da olmasa da burcuna göre hediye seçmek çok daha doğru olacaktır. Hediye alırken kimimiz kolay karar verebiliyorken kimimiz kararsızlığımız ile baş başa kalıyoruz. Özellikle de hediye alacağımız kişiler koç burçları gibi zor insanlar ise. Koç burçlarının en nefret ettiği özelliklerinden biri görmezden gelinmeleridir. Bu yüzden özel günleri atlamanız sizler için pek de iyi olmayacaktır. Bulundukları ortamda dikkat çekmeyi seven koç burçlarına, çiçek hediye alırken gösterişli ve havalı çiçek aranjmanları tercih etmeniz onları mutlu edecektir. Yazımızda da sizlere birbirinden güzel fikirlerle koç burçlarının özel günlerine anlam katacak hediye önerilerinde bulunacağız. Bu yazımızda Koç burcunun özellikleri ve Koç burcuna alınabilecek hediyeleri detaylarıyla ele aldık. Şimdi gelin beraber inceleyelim.

Koç Burcunun Özellikleri ve Hediye Seçimi

Koç burcunun en sevmediği özelliğinden birisi sevdiklerinin onları görmezden gelmesidir. Aşırı kıskanç yapıları da bu durumu iyice tetikleyince ortalık biraz gerginleşebiliyor. İşte tam da bu yüzden koç burcu sevdiklerinizin özel günlerini kesinlikle unutmamalısınız. Onları hatırladığınızı ve değer gösterdiğinizi belli etmelisiniz.

Koç burçlarının belli başlı uğurlu taşları bulunmaktadır. Bu burcun uğurlu taşları da pırlanta, ameist ve Yakut’tur. Uğurlu taşlarını yanlarında taşıdığında şanslarının olduğuna inanırlar. Bu yüzden taktıkları aksesuarlarda oldukça sık kullanırlar.

Ailelerine düşkün olan koç burçları sevdiklerine karşı koruyucu tavırlarıyla bilinirler. Arkadaşlık ilişkileri de aile ilişkisi kadar değerlidir. Arkadaşlarıyla doğada vakit geçirip piknik, yürüyüş vb. gibi aktiviteleri yapmayı severler. Lüks mekanlarda rahat edemezler. Günümüzdeki toplumun çoğuna göre dışarıda vakit geçirmektense evde vaktini değerlendirmeyi tercih ederler.

Doğada vakit geçirmelerinden anlayacağınız gibi çiçekleri de oldukça sevmektedir koç burcu kişileri. Özellikle de en sevdiği çiçekler arasında laleler, papatyalar ve güller bulunmaktadır. Bunun yanı sıra doğum günü çiçeği olarak alabileceğiniz bir paşa kılıcı çiçeği de koç burcu sevdiğinizi oldukça mutlu edecektir.

 

Koç Burcu Kadınıa Alınabilecek Hediyeler

Koç burcunun özelliklerin de belirttiğimiz gibi özel günlere önem gösterirler ve hatırlanmak isterler. Sevgililer günü, doğum günü, evlilik yıl dönümü vb. günlerin görmezden gelinmesi onları hem çok üzer hem de öfkelendirir. Çünkü böyle durumda koç burcu önemsenmediğini ve unutulduğunu düşünür. Özellikle de doğum günlerinde güzel bir çiçek alarak koç burçlarını etkileyebilirsiniz. Doğum günü çiçekleri arasında sevdiğiniz için dilediğiniz çiçekleri seçebilirsiniz.

 

Eğer koç burcu kadınına hediye almak istiyorsanız uğurlu taşlarının bulunduğu takılar tercih edebilirsiniz. Uğurlu taşlara ayrı önem gösteren koç burçları emin olun ki hediyeniz karşısında oldukça mutlu olacaktır. Koç burcu kadını dış görünümüne de oldukça önem göstermektedir. Sağlıklı yaşar ve mümkün olduğunca sporu hayatına yansıtır. Yani spor ile ilgili alacağınız herhangi bir hediye doğru seçim olacaktır.

Doğayı, hayvanları ve çiçekleri seven koç burçları için güzel bir çiçek hediyesi onları oldukça değerli hissettirecektir. Örneğin özel günlerinde alacağınız yuka çiçeği doğru bir tercih olacak ve fazlasıyla mutlu etmiş olacaksınız. Dilerseniz yuka çiçeğinizin yanına çikolata ekleyerek hediyenize lezzet katabilirsiniz.

Koç Burcu Erkeğine Alınabilecek Hediyeler

Koç burcu erkeğine alabileceğiniz hediyeler ise aynı kadınlardaki gibi spor eşyaları olabilir. Koç burcu erkeği de dış görünümüne önem gösterir ve sporu hayatına yansıtırlar. Güneş gözlüklerine de zaafları olan koç burcu erkeği bu hediyeye karşı fazlasıyla mutlu olacaktır. Kendilerine özel hazırlatılmış hediyeleri tercih etmeniz de doğru bir tercih olacaktır. İsim yazılı kalem, cüzdan yada çakmak gibi kişisel hediyeler koç burcu erkekleri özel hissettirecektir. Bunun yanı sıra günlerini dolu dolu geçirmeyi seven koç burcu erkeklerine bu yoğun tempolarında onları üzmeyecek paşa kılıcı çiçeği tercih edebilirsiniz.