bitki ara sepet
Buradan Başlayın
Adresin tamamını girmek yerine sadece mahalle , ilçe veya il girin.
anasayfa

ERKEĞE HANGİ ÇİÇEK GÖNDERİLİR


Filtrele ve Sırala

Erkeklerde hatırlanmayı ve sevildiklerini hissetmeyi isterler. Sizde hayatınızda önem verdiğiniz erkeğe hediye olarak çiçek gönderme konusunda kararsızsanız bu yazı tam size göre. İşte erkeğe çiçek gönderme konusunda tereddüt yaşayanlar için saksı çiçeği önerilerimiz:

  • Paşa Kılıcı
  • Areka Palmiyesi
  • Kaktüs - Sukulent
  • Zamia
  • Yuka
  • Bonsai
  • Orkide, Guzmanya, Antoryum

Saksı Çiçekleri

Sansevieria, Paşa kılıçları güçlü gövde yapıları ve kolay bakımları ile erkeğe çiçek göndermek konusunda kararsız olanlar için ilk tercih olarak öne çıkıyor. 

Areka palmiyesi, tropikal görüntüye sahiptir. Odadaki kirli havayı bünyesinde hapsetme özelliğiyle ön plana çıkan bitkimiz erkeğe hediye alternatifleri içerisinde en çok tercih edilen saksı çiçekleri içerisinde yer almayı başarıyor.

Kaktüs & Sukulent bitkileri yoğun hayat temposunda bir odada unutulsa dahi uzun yıllar tazeliği korumasıyla listede yer alıyor. 

Zamia bitkisi, sonsuz sevgiyi ve huzuru sembolize etmesiyle erkeğe çiçek göndermek isteyenler için en iyi tercihler arasında yer alıyor. Ayrıca zamia bitkisi her daim yeşil kalan yapraklarıyla ofis ve iç mekan dekorasyonlarında sıklıkla tercih ediliyor.

Yuka bitkisi havadaki zararlı toksinleri bünyesine hapsederek bulunduğu ortamın havasını yeniliyor. Hem iç, hem dış mekana uyum sağlayan yapısıyla en çok tercih edilen türler arasında yer alıyor.

Bonsai bitkisi, dayanıklılık ve kararlılığın sembolü olarak görülen bitkimiz, kolay bakımı ve özel anlamı ile erkeğe çiçek gönder listemizde kendine yer buluyor. 

Orkide, Guzmanya, Antoryum toplum içerisinde daha çok kadınlara gönderilen çiçekler olarak bilinse de bizce böyle bir ayrım yapmanın bir anlamı yok. Herkes hatırlanmayı ve sevildiğini hissetmeyi ister. Bu nedenle renkli ve canlı çiçeklere sahip çiçekli bitkiler koleksiyonumuzdaki bu güzel çiçekler de erkeğe çiçek gönder kategorisinin öne çıkanları içerisinde yer alıyor.

Erkeklere hediye alınan günler hangileri?

Erkeklere hangi günlerde en çok çiçek gittiğini merak ediyorsan, erkeklere en çok çiçek giden özel günleri senin için sıraladık. Doğum günü, yeni iş çiçeği, açılış hediyesi, geçmiş olsun çiçeği, özür çiçeği veya sadece bir içimden geldi hediyesi.

Hangi çiçeği seçeceğin konusunda karar vermek için “erkeğe çiçek gönder” koleksiyonumuza göz atabilirsin.