bitki ara sepet
Buradan Başlayın
Adresin tamamını girmek yerine sadece mahalle , ilçe veya il girin.
anasayfa

EN GÜZEL GEÇMİŞ OLSUN ÇİÇEKLERİ


Filtrele ve Sırala

Çiçek en özel anlarda ilk akla gelen hediyelerden biridir. Birine sevdiğini hissettirmek, geçmiş olsun dileği sunmak için çiçek hediye edilir. Özellikle kötü zamanlar geçiren sevdiklerimize çiçek hediye etmek oldukça iyi gelecektir. Bu sayede karşımızdaki insan kendini daha değerli hissedecek ve morali bir nebzede olsa daha iyi olacaktır. Hastalığı atlatan dostlarınızın evine veya çalıştığı yere çiçek gönderebilir, iyileşme sürecini hastanede geçiren sevdiklerinizin ise odasını birbirinden güzel çiçeklerimiz ile süsleyebilirsiniz. Heryerbitki ekibi olarak bu amaç doğrultusunda geçmiş olsun çiçekleri adı altında kategorimizle her zaman yanınızdayız. Sizlerde son zamanlarda zor günler geçiren sevdiklerinize, vazoda çiçekler, tasarım orkideler ve saksı çiçekleri arasından dilediğinizi seçerek gönderebilir, onların yüzlerinde tebessüm oluşturabilirsiniz. İyi dileklerinizi en iyi şekilde iletebilmek için özel olarak hazırlanan çiçekleri, geçmiş olsun çiçekleri kategorisinden hızlıca bulabilirsiniz. Heryerbitki sizlere destek olmak ve sevdiklerinizi mutlu etmek için her hafta en taze çiçekleri sizinle buluşturuyor.

Geçmiş Olsun Çiçeği Nasıl Seçilir?

Geçmiş olsun çiçekleri için sakinlik ve huzuru temsil eden sade beyaz tonlara sahip çiçeklerimizden seçebilir yada enerji dolu çiçek buketlerimizden tercih ederek gönderdiğiniz odadanın enerjisini yükseltebilirsiniz. Bunun yanı sıra mevsime uygun kır çiçekleri de çok iyi bir tercih olabilir. Beyaz, kırmızı ve daha birçok renkteki güllerin yanı sıra lilyum, orkide ve papatya gibi oldukça gösterişli çiçek türlerine de ulaşabilirsiniz. Karşınızdakine değer verdiğinizi göstermek istediğinizde gül her zaman ilk tercih olarak karşımıza çıkmaktadır. Tasarım buketlerimiz yada saksıda çiçek aranjmanlarımız arasından dilediğinizi seçebilir, hızlı ve kolay sipariş adımlarını takip ederek siparişinizi oluşturabilirsiniz. Daha uzun ömürlü bir çiçek arayışı içinde iseniz saksı çiçekleri kategorisinde yer alan çiçekler sizin için uygun olacaktır. Heryerbitki farklı tarz ve konseptteki çiçek sepeti ürünleri ile oldukça geniş bir yelpazeye sahiptir. Sizlerde sevdiklerinizin bu zor zamanlarında bu kategorilerden rahatlıkla siparişlerinizi oluşturabilirsiniz. Üzerine yazacağınız geçmiş olsun dileğiniz ile Heryerbitki tüm Türkiye’ye hizmet sunmaktadır. Sizlerde iyi günde de kötü günde de sevdiklerinizin yanında olma fırsatı yakalayabilirsiniz.

4 En Güzel Geçmiş Olsun Çiçeği

  • Orkideler: Orkide saflığın temsilidir. Bu yüzden ilk tercih edilen geçmiş olsun çiçeklerinden biridir. Zarif yapısı ile orkideler karşımızdaki kişinin bizim için değerli olduğunu hissettirir. Etrafa yaydığı koku ile ortamı değiştiren orkideler görüntüsü ile de oldukça muazzam çiçeklerdir. Bu yüzden geçmiş olsun çiçekleri kategorisinde oldukça fazla seçilmektedir. Sizlerde sevdiklerinize özel hazırlandığınız orkideler ile destek olabilirsiniz.

kırmızı saksıda tasarım ateş orkide

  • Vazoda Güller: Mevsiminde toplanmış taptaze turuncu ve pembe güller diğer bir seçenektir. Özellikle bahar ayları ile birlikte rengarek çiçekler hastanelerdeki soğuk ve puslu havayı kırmayı, enerjiyi yükseltmeyi sağlar. Bu nedenle vazoda güller iyi bir tercihtir.

 

  • Lale: Geçmiş olsun çiçeği tercihlerinden biri de lalelerdir. Lale son dönemlerde oldukça çok tercih edilen çiçek türlerinden biridir. Yapısı, görüntüsü ve eşsiz kokusu ile insanları etkiler. Zarif bir seçenek olan lale ile sizde sevdiklerinizin yüzünde gülümsemeye neden olabilirsiniz.

mor ve pembe lale buketi

  • Teraryum: Farklı tarzda çiçek çeşidi ya da türü tercih etmek isteyenler için ise en doğru tercih teraryumlar olacaktır. Teraryumlar bir çok bitki çeşidinin bir araya gelip kendi habitatlarını yarattığı küçük sevimli ekosistemlerdir. İçerisine eklenen yosun ve doğal taşlar ile dinlendirici ve sakin bir ortam yaratır. Teraryumlar, bakım kolaylığı ile yoğun hastane ortamında oldukça uzun süre dayanıklı olacaktır. Böyle bir durum da yapacağınız en iyi tercih teraryum olacaktır. Heryerbitki ailesi bünyesinde oldukça farklı türde tasarım teraryumlara ev sahipliği yapmaktadır. Farklı tarzdaki teraryumlar arasından sevdiklerinizin zevkine göre bir seçim yapabilirsiniz.

kaktüs teraryum