bitki ara sepet
Buradan Başlayın
Adresin tamamını girmek yerine sadece mahalle , ilçe veya il girin.
anasayfa

DOĞUM GÜNÜ MESAJLARI


Filtrele ve Sırala

Doğum günü hediyeleri, karşınızdaki mutlu etmenin dışında ona ne kadar değer verdiğinizi somut olarak ifade etmeniz için fırsat sunar. Bu fırsatı Heryerbitki’nin birbirinden güzel uzun ömürlü çiçekleriyle değerlendirebilir, ona uzun süre sizi hatırlatacak bir çiçek hediye edebilirsiniz. Hediyenin yanında yazacağız doğum günü mesajları güzel bir hediyenin olmazsa olmazı. Doğum günü mesajınız hem farklı, hem de yaratıcı olsun istiyorsanız bu yazımız tam size göre. Bu yazımızda size hediyenin yanında göndereceğiniz yazı konusunda yardımcı olmak için arkadaşa doğum günü mesajları ve sevgiliye doğum günü mesajları tavsiyelerimizi sunacağız. Okumaya geçmeden önce birbirinden güzel tasarım çiçeklerimizi incelemek isterseniz "Hediye Çiçek Gönder" sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Keyifli okumalar 😊

 

 

Arkadaşa Doğum Günü Mesajları

 

Onlar olmazsa bu hayat çekilmez dediğinizi duyar gibiyiz. Hal böyle olunca onların doğum gününü en güzel şekilde kutlamak ve onları mutlu etmek birinci önceliğimiz oluyor. Fiziksel olarak yanlarında olamasanız da onlara sevildiklerini ve hatırlandıklarını hissettirmeniz onları mutlu edecektir. Senin için 10 adet yaratıcı ve etkileyici arkadaşa doğum günü mesajı hazırladık. Umarız işine yarar. ✌️

 

  • Dostlar deniz kenarındaki taşlara benzer. Önce tek tek toplarsın, sonra birer birer denize atarsın. İşte sen o denize atmaya kıyamadıklarımdansın. Kıymetini bil. Mutlu yıllar, nice güzel yaşlara

 

doğum günü mesajı 1

 

  • Acıların kum tanesi kadar ufak, mutlulukların şelaleden akan sular kadar bol olsun. Hayat seni hiç üzmesin, hep güldürsün. Seni çok seviyorum canım arkadaşım. İyiki doğdun.

 

doğum günü mesajı 2

 

  • Ömrünün sonuna kadar mutlu bir yaşam sürmen dileğiyle canım arkadaşım.

 

doğum günü mesajı yazılı kart

 

  • Dostlar arasına hasret uçurumları girmiş olsa da, yaşanılan anılar hep baki kalır. Canım arkadaşım iyi ki doğdun.

 

doğum günü mesajı yazılı kart 3

 

  • Yeni yaşında sağlık, mutluluk ve huzur hiç eksik olmasın. İyi ki doğdun, canım arkadaşım.

doğum günü mesajı yazılı kart 4

 

  • Çelik ve demir kırılsa bile sağlam arkadaşlıklar baki kalır derlermiş. Seninle benim arkadaşlığım ne solar ne de kırılır canım arkadaşım. İyi ki doğmuşsun.

 

doğum günü mesajı yazılı kart 5

 

  • İyi ki varsın arkadaşım, nice mutlu, sağlıklı ve huzurlu yaşlara.

 

doğum günü mesajı yazılı kart 6

 

  • Bütün hayallerin ve umutların yeni yaşında seninle olsun. İyi ki doğdun.

 

doğum günü mesajı yazılı kart 7

 

 

  • Her günün bir öncekinden daha güzel, yeni yaşında her günün hayallerine daha çok yaklaştığın günlerle dolu olsun. İyi ki doğdun canım arkadaşım.

 

doğum günü mesajı yazılı kart 8

 

  • Hep sevgiyle yaşa, ömrün kalbin kadar güzel olsun. İyi ki doğmuşsun.

 

doğum günü mesajı yazılı kart 9

 

Arkadaşa çiçek kategorimize göz atıp, ona yeşilin pozitif enerjisini hediye edebilirsin.

 

Sevgiliye Doğum Günü Mesajları

 

Sevgilinizin bu doğum gününde de en merak ettiği doğum günü hediyesi tabi ki sizden gelecek olan hediye! Hal böyle olunca, hediye yanına eklenecek notta bir o kadar değerli oluyor. Onu mutlu etmesi, size de ilham vermesi için hazırladığımız 10 adet en güzel sevgiliye doğum günü mesajını şuraya bırakıyoruz. Umarız bu özel gün tam istediğin gibi geçer. Doğum günü mesajlarına geçmeden önce hediye seçeneklerine göz atmak istersen "çiçek sepeti" kategorimize uğramayı unutma! Şimdiden bol şans!

 

 

  • Hayatımı anlamlandırdığın her gün benim için ayrı özel. Ama bugün o günlerin en özeli. İyi ki varsın. İyi ki doğdun bir tanem.

 

 

  • Bana ve hayatıma kattığın her şey için sana minnettarım. Tüm şarkıların seni söylediği, tüm kuşların senin adını cıvıldadığı bir yıl olsun. İyi ki doğdun aşkım.

 

 

  • Neşe kaynağım, bir tanem. Hayatıma girdiğin o günden beri sana olan aşkım her geçen gün artıyor. Seni çok seviyorum, iyiki doğdun.

 

 

  • Aşkım, bugün senenin en güzel günü. Masumiyetin, iyi kalbin ve her şeyinle seni çok seviyorum. İyi ki doğdun, iyi ki benimsin.

 

 

  • Sen her yaşınla daha da güzelleşip benim başımı döndürüyorsun. Seni çok seviyorum, iyi ki doğdun, doğum günün kutlu olsun.

 

 

  • Senden bir an bile uzak kalmak dayanılmaz geliyor. Yeni yaşında bol bol zaman geçireceğimiz günlere bir tanem. Seni çok seviyorum, iyi ki doğdun.

 

 

  • Canım sevgilim, bir tanem, iyi ki doğdun. Seni çok seviyorum.

 

 

  • Seni seviyorum. Yeni yaşında her günün bir öncekinden daha güzel geçmesi dileğiyle bir tanem.

 

 

  • Sağlık, başarı ve aşk dolu bir yıl olsun. Seni seviyorum.

 

 

  • Yıldızların sana yol göstereceği, hep doğru seçimler yapacağın, ışıklarla dolu bir yıl olsun. İyi ki doğdun, seni seviyorum.

 

 

İstanbul çiçek siparişi kategorimizden sipariş verip, beğendiğin çiçeği İstanbul'un tüm semtlerine aynı gün, hızlı teslimat fırsatıyla gönderebilirsin.