bitki ara sepet
Buradan Başlayın
Adresin tamamını girmek yerine sadece mahalle , ilçe veya il girin.
anasayfa

ÇİÇEK SEPETİ SİPARİŞ


Filtrele ve Sırala

Çiçek sepeti siparişi verirken dikkat etmeniz gereken en önemli nokta aldığınız çiçeğin saksısının çapı ile sepetin çapının birbiri ile orantılı olmasıdır. Birbiriyle tam uyum içerisinde olması ev yada ofisinizde yaratacağınız yeşil atmosferi muhteşem bir şekilde tamamlayacaktır. Örneğin, büyük boy bitkiler koleksiyonumuzdaki bitkilerimiz ile büyük sepetlerimiz birbiri ile muhteşem uyum sağlamaktadır. Bunun dışında orta boy ve küçük sepetlerimiz dua çiçekleri ve paşa kılıcı türleri ile beraber tercih edilmelidir.

 

çiçek sepeti içerisinde dua çiçeği bitkisi

Çiçek sepetlerinin içerisinde plastik hazne olması sulama sırasında dışarı çıkacak suyu muhafaza edecektir. Eğer plastik hazne yok ise çömlek saksı ile sepetin içerisine yerleştirmeniz önerilir. Deve tabanı, dua çiçeği gibi hızlı gelişen türler için mevcut saksı boyundan bir boy büyük sepet tercih etmenizi öneriyoruz.

 

Çiçek sepeti ile orkide göndermek isteyenler için orta boy ve küçük sepetlerimiz birebir uyum sağlayacaktır. Aynı zamanda çiçek sepeti ile orkidelerimizi İstanbul içine aynı gün teslim ediyoruz. Şehir dışı siparişlerinizde ise en geç 1 iş günü içerisinde seçmiş olduğunuz çiçeği kargoya teslim ediyoruz

 

Çiçek sepeti kategorimizde beğendiğiniz çiçek ile sepeti kombinleyebilir hızlıca ve güvenle sipariş oluşturabilirsiniz.

 

dua çiçeği çiçek sepeti içerisinde

Çiçek Sepeti Siparişi Aynı Gün Teslimat

İstanbul içi çiçek sepeti siparişlerinizde bir çok bölgeye aynı gün teslimat fırsatı ile gönderim sağlıyoruz. Şehir dışı çiçek sepeti siparişleriniz de seçmiş olduğunuz bitki ve çiçeği 1 iş günü içerişinde kargoya teslim ediyoruz. Güncel teslimat tarihini öğrenmek için anasayfada yer alan “teslimat tarihini öğren” bölümüne göz atabilirsiniz. Online bitki ve çiçek alışverişlerinizde hızlı ve sorunsuz teslimatın farkını Heryerbitki ile yaşayabilirsiniz.

Çiçek Sepetine Alternatif Heryerbitki Çömlek Saksıları

Bitki ve çiçeklerinizi çiçek sepeti ile kombinleyip sevdiklerinize hediye edebilirsiniz. Çiçek sepetine alternatif olarak Heryerbitkinin 5 farklı çömlek saksı seçeneğiyle çiçek ve bitkilerinize doğal ve modern bir görünüm kazandırabilirsiniz. Çömlek saksı ve çiçek sepetini beraber kullanarak dolu ve güçlü bir görünüm elde edebilirsiniz. Çiçek sepeti dışında cam vazo ve 5 farklı çömlek saksı seçeneği ile bulunduğunuz odadanın atmosferini en iyi tamamlayacak kombini kendiniz oluşturabilirsiniz. 

Çiçek Sepeti Hediye

Orkide, buket ve saksı çiçeklerimizi çiçek sepetiyle sevdiklerinize hediye edebilir onları ve kendinizi mutlu edebilirsiniz. İlk alışverişe özel %10 indirim ile indirimli çiçek sepeti ürünlerimize ulaşabilir, hızlıca sipariş oluşturabilirsiniz. Doğum günü çiçeği, sevgiliye çiçek, iş,terfi çiçeği gibi özel günleriniz de hızlı ve kolayca sipariş verebilirsiniz. Herhangi bir olumsuz durumla karşılaşmamak için tüm süreçleri kontrol altında tutuyor tüm siparişlerinizi tek merkezden gönderim sağlıyoruz. Böylece oluşabilecek tüm olumsuz durumları her adımda kontrol sağlayarak önüne geçiyoruz. Çiçek sepeti siparişlerinizde aklınıza takılan her türlü soru için müşteri hizmetlerimize 7/24 ulaşabilirsiniz.