bitki ara sepet
Buradan Başlayın
Adresin tamamını girmek yerine sadece mahalle , ilçe veya il girin.
anasayfa

BAŞAK BURCUNA HEDİYE ÇİÇEK ÖNERİLERİ


Filtrele ve Sırala

23 Ağustos ve 23 Eylül tarihleri içerisinde Başak burcunun gelmesiyle beraber akıllarda bazı sorular dönmektedir. Başak Burcuna Hediye Çiçek Önerileri bu soruların başında gelmektedir. Özel günlerimizin vazgeçilmezi haline gelen çiçekler kişiden kişiye değişiklik gösterebilir. Kimi kokusu güzel çiçeklerin kimi gösterişli çiçeklerin kimi de bol yapraklı çiçekleri sevmektedir. Çiçeklerin özellikleri ne olursa olsun şüphesiz hepsinin yeri ve önemi ayrıdır.

Durum böyle olunca Başak Burcuna Hediye Çiçek Önerileri oldukça merak edilip araştırılmaktadır. Tabi bundan önce Başak burcu özellikleri neler onlardan bahsederek çok daha doğru tercihler yapmanızı sağlayacağız. Daha sonra Başak Burcuna Hediye Çiçek Önerileri listemizi inceledikten sonra heryerbitki.com sitemizden sipariş verebilirsiniz.

Başak Burcu Özellikleri

  • Başak burcu rengi dediğimizde 3 renk ön plandadır. Gri, turkuaz ve açık sarı başak burcunun renkleri arasındadır.
  • Yönetici gezegeninden dolayı hep bilgiyi arayan ve çalışkan olan başak burçları sorumluluk almaktan çekinmezler. Bu yüzden bakımı detay isteyen çiçeklerin sorumluluklarını alabilir ve büyük bir özen ile bakabilirler.
  • Açelya, sarı menekşe, lavanta ve zambak başak burcu çiçekleri arasında bulunmaktadır.
  • Renkli bir kişiliğe sahip olan başak burçlarına renkli bir çiçek aranjmanı hediye ederek mutlu edebilirsiniz.
  • Kendi özellikleri gibi bir uyum içerisinde dizilmiş papatyalar başak burçları için ilk sıralarda gelmektedir.

Başak Burcuna Hediye Çiçek Önerileri

Başak burcuna hediye çiçek önerileri 23 Ağustos tarihinden 23 Eylül aralığına girmemizle beraber merak edilen konulardan biridir. Sevdiklerinizin doğum günlerine, özel günlerine ya da herhangi bir özel gün beklemeden mutlu etmek istediğinizde eğer o kişi başak burcu ise alınabilecek çiçek önerilerini inceleyebilir ve buna uygun tercihler yapabilirsiniz.

1) Mavi Orkide

2) Papatya

3) Çiçek Aranjmanları

4) Bonsai Ağacı

5) Laleler

Mavi Orkide

Favori rengi turkuaz olan başak burcunun en çok hoşuna gidebilecek hediyelerin başında mavi orkide gelmektedir. Bizim önerimiz, zarif ve narin görüntüsüyle çember mavi orkide seçmeniz yönünde olacaktır.

Papatyalar

Dostluğun ve samimiyetin simgesi olan papatyalar sevgiyi ifade etmenin en saf ve en zarif halidir. Bu yüzden de başak burçlarına özellikle hitap etmektedir. Başak burcunun renkli kişiliğine istinaden papatyaların da renk renk çeşitleri mevcuttur. Hediye etmek istediğinizde papatyaların renk renk çeşitlerinden kullanabilir ve güzel bir çiçek aranjmanı hazırlayabilirsiniz.

yeşil saksıda papatya ve orkide

Çiçek Aranjmanları

Başak burçları oldukça renkli kişiliklerdir. Bu renkli kişiliklere renkli bir çiçek aranjmanları hediyesi oldukça doğru bir tercih olacaktır. Bu çiçek aranjmanlarında ayçiçekleri, papatyalar, güller, geniş yapraklı çiçekler olmazsa olmazlardan olacaktır.

cam vazoda ayçiçeği buketi

Bonsai Ağacı

Saksıdaki ağaç anlamına gelen Bonsai ağacı, görünüş olarak büyük ağaçlardan çok farklı gözükse de standart bir ağaçtan genetik olarak bir farklılığı bulunmamaktadır. Unutulmaz bir hediye tercih etmek ve sevdiğiniz kişiyi etkilemek istiyorsanız bonsai ağacı hediye edebilirsiniz.

Laleler

Ana yurdu Asya olan ve Anadolu’dan tüm dünyaya yayılan laleler başak burcuna hediye çiçek önerileri içerisinde yerini almaktadır. Yaprakları uzun ve renk skalası fazla olan lalelerin gösterişli ve zarif bir yapısı bulunmaktadır. Bakımı özen istese de başak burcunun sorumluluk almasıyla beraber eksiksiz yapılacak ve sağlıklı bir gelişim gösterecektir.

İstanbul çiçekçi hizmetimiz ile başak burcu sevdiklerinize aynı gün çiçek gönderebilir yada tüm Türkiye’ye çiçek gönderme hizmetimizden faydalanarak sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz.