bitki ara sepet
Buradan Başlayın
Adresin tamamını girmek yerine sadece mahalle , ilçe veya il girin.
anasayfa

BALIK BURCUNA ALINABİLECEK HEDİYELER


Filtrele ve Sırala

Balık Burcuna Alınabilecek Hediyeler

Hediye alırken kimimiz kolay karar verebiliyorken kimimiz kararsızlığımız ile baş başa kalıyoruz. Özellikle de hediye alacağımız kişiler balık burçları ise. Duygusallığı ve detaylara takılmasıyla bilinen balık burçlarına romantik ve onlar için anlamlı hediyeler seçmek doğru tercih yapmanızı sağlayacaktır. Yazımızda sizlere birbirinden güzel renkleriyle yardımcı olacağını düşündüğüm orkideler bulunmakta.

Bu yazımızda sizlere Balık burcu özellikleri ve Balık burcuna alınabilecek hediyeleri detaylarıyla ele aldık. Şimdi gelin beraber inceleyelim.

Balık Burcu Özellikleri

Öncelikle balık burcu birine hediye almak istiyorsanız burcunun özelliklerini tanıyıp ona göre tercih yapmanız gerekmektedir. Balık burcu derine indikçe tanıyıp anlayabileceğiniz bir burçtur. Fakat bazı özellikleri vardır ki herkes tarafından net bir şekilde bilinmektedir. Duygusallığı ile bilinen balık burcu hassas bir yapıya sahiptir. İnce detaylara fazla anlamlar yükleyerek ya çok mutlu olurlar ya da çok üzülürler. Tam da böyle bir burç için uygun minik kalpli sarmaşığımız kalp kalbe karşı bitkimize göz atabilirsiniz. Yani onları mutlu etmek de üzmek de kolay olabiliyor. Enerjileri yüksek olan balık burçları bazı günler inişli çıkışlı ruh halleri olabilir. Bu gibi günlerde enerjilerini artırmak adına güzel bir çiçek hediyesi yeterli olacaktır. Deve tabanı, starliçe, areka palmiyesi gibi bulunduğu ortamın enerjisini yükselten bitkileri onların güne olan motivasyonlarını arttıracaktır. Ayrıca özel günlere ekstra önem verirler ve hatırlanmak, özel hissetmek isterler. Onları düşünerek yapılan her davranış balık burçları tarafından unutulmayacak ve her daim özel bir anı olarak akıllara kazınacaktır.

beyaz saksıda deve tabanı çiçeği

Sevdiği insanlara karşı aşırı sadık, merhametli ve dürüst olmalarıyla bilinirler. Burçlar arasında en hoşgörülü olandır. Hayal güçlerinin ucu bucağı yoktur. Tabi buna istinaden yaratıcılığı oldukça gelişmiştir. Tabi her insanda olduğu kadar da sinirli bir yapıya sahiptirler. Fakat bu sinirli yapıları gizlidir. Her daim ortaya çıkmaz. Sabreder ve tam da en olmayan ufak bir olayda son noktayı koyarak sinirlerini ortaya koyabilirler. Bu gibi durumlarda ortamdaki radyasyonu alıp onları sakinleştirmek için kaktüs koleksiyonumuzdaki bitkiler ideal olacaktır.

Balık Burcu Kadını Hangi Çiçeklerden Hoşlanır? 

Eğer balık burcu kadınına hediye seçiyorsanız eğlenceli, renkli ve romantik hediyeler seçebilirsiniz. Kırmızı gül ve turuncu güllerle hazırlanmış sparkler buketi bizce tamda balık burcu kadınına uygun bir hediye! Balık burcu kadınları ince düşünülmüş ve romantik hediyeleri oldukça severler. Klasik ama bir o kadar etkileyici olan orkideler balık burcunu mutlu edip etkilemeyi başaracaktır.  

camda kırmızı güller

Balık burcunun özelliklerin de belirttiğimiz gibi özel günlere oldukça önem gösterirler ve hatırlanmak isterler. Doğum günlerinde onları özel hissettirecek sukulentler tercih edebilirsiniz. Ya da herhangi bir çiçek hediye ederek duygusal olan balık burçlarını derinden etkileyebilirsiniz. Çiçekleri bakıp besledikçe sizleri hatırlayıp her daim özel hissedecektir. Maddi hediyelerden ziyade manevi hediyeleri tercih ederler. Yani bir nevi verilen hediyeden ziyade hediyeyi veren kişi ve aralarındaki duygusal bağ ile doğru orantılıdır.

Belirttiğimiz gibi balık burcu kadını duygusal, düşünülmüş ve manevi hediyelerden etkilenmektedir.

Balık Burcu Erkeği Hangi Çiçeklerden Hoşlanır? 

Peki balık burcu erkeğine ne tür hediyeler tercih etmeliyiz? Balık burcu kadının tam tersine gösterişli ve maddi hediyeler ilgisini çekmektedir Erkeğe hediye almak zor, balık burcu erkeğine hediye almak daha da zor dediğinizi duyar gibiyiz. Gösterlişli ve anlamlı hediyelerden hoşlanan balık burcu erkeklerine güçlü ve kuvvetli dallarıyla bulunduğu odanın havasını değiştiren areka palmiyesi ve starliçe çiçeği hediye almanızı onları mutlu edecektir. Bunun yanı sıra masa başında işi başından aşkın birisi ise ona radyasyon savar kaktüs hediye ederek bulunduğu ortamdaki radyasyonu azaltabilir daha stressiz bir ortam yaratabilirisiniz.

siyah saksıda radyasyon savar kaktüs

Bunlardan biri de şüphesiz ki giysilerdir. Giyimine oldukça özen gösteren balık burcu erkekleri kıyafetleri en az kadınlar kadar fazla ve özenlidir. Onlara hediye edeceğiniz kıyafet hediyesi fazlasıyla mutlu edecektir. Tabi giyimine özen gösteren ve iyi giyinen bir erkeğin olmazsa olmazı şüphesiz ki aksesuarlarıdır. Saatler, bileklikler, kravatlar ve kol düğmeleri de alınabilecek hediyeler arasındadır.

Unutmayın ki sevdiklerinizi düşünüp onlar için özel olarak yaptığınız her şey hem onları hem onların yaşadığı mutlulukla beraber sizleri de fazlasıyla mutlu edecektir. Sadece ince düşünüp biraz detaylı bir hediye almanız yeterli olacaktır.