bitki ara sepet
Buradan Başlayın
Adresin tamamını girmek yerine sadece mahalle , ilçe veya il girin.
anasayfa

ASLAN BURCUNA HEDİYE ÇİÇEK ÖNERİLERİ


Filtrele ve Sırala

Özel günlerimizin vazgeçilmez hediyeleri haline gelmiş çiçekler kişinin burcuna göre de değişiklik gösterebilir. Özellikle yakın zamanda sevdiğiniz birine hediye çiçek göndermeniz gerekiyor ve hangi çiçeği göndereceğiniz hakkında herhangi bir fikriniz yok ise ve bu sevdiğiniz kişi aslan burcu ise doğru yerdesiniz. Aslan burcu için çiçek önerileri sizin için derleyerek hediye seçme işinizi kolaylaştırdık.

Tabi aslan burcu için çiçek önerileri vermeden önce aslan burcunun özelliklerine de değinmemiz gerekecektir. Özelliklerini de göz önünde bulundurarak doğru çiçek tercihleri yapabileceksiniz. Genel olarak değerlendirdiğimizde aslan burcuna çiçek önerisi yaparken ihtişamlı ve şık görünmesini tercih ettik. Çünkü bu burcun en belirgin özelliği ihtişamlı ve göz alıcı her şeyi sevmeleridir. Bizler de aslan burcu kişiler ve bu burca sahip olan kişilere alınacak hediyeleri sizler için detaylandırdık. Aslan burcu için çiçek önerileri aşağıdaki gibidir;

Aslan Burcu Özellikleri

  • Aslan burcunun özelliklerinde en belirgin olarak koyu sarı rengi ve turuncuyu sevmesi gelmektedir. Uğurlu taşı ise sarı safirdir.
  • Aslan burcu şıklığı gösterişi fazlasıyla sevmektedir.
  • Sabırlı bir yapıları vardır. Tabi sabrının da fazla zorlamamak gerekir.
  • Gece gezmelerinden ve görkemden fazlasıyla hoşlanırlar.
  • Dikkat çekici renkleri tercih etmeyi severler. Girdiği ortamda gözlerinin üstünde olmasını isterler. Tabi bu yüzden de gösteriş ve ihtişam kaçınılmaz olacaktır.

 

Orkide 

Aslan burcu için çiçek önerileri dediğimizde akla ilk gelen şüphesiz ki orkide olacaktır. Aslan burcunun gösterişli yapısı sebebiyle orkideler görmek istediği çiçekler arasındadır. Bulunduğu ortama renk kadar orkidelerin hassas ve narin olması aslan burcu taşıyan kişilerin burç özelliklerini de barındırmaktadır. Birbirinden güzel ve çeşide sahip orkidelere sitemizden göz atabilir ve aslan burcu kişiler için hediyenizi orkide tarafından kullanabilirsiniz.

Guzmanya 

Aslan burcunun en sevdiği çiçekler arasında yerini alan guzmanya çiçeğidir. Guzmanya çiçeği iklim şartlarına kolayca uyum sağlayabilen bir çiçektir. Bu yüzden pek çok alanda yetiştirebilirsiniz. Aslan burcu için çiçek önerileri yazısında ilk sıralarda yer alan guzmanya çiçeğini tercih edebilirsiniz.

yeşil saksı içerisinde guzmanya aranjmanı

Somon Güller

Gül kategorisinde sadece somon güller yerini almaktadır. Bunun sebebi aslında çok basit. Somon güllerin zarafeti şıklığı ve nadir bulunmasıdır. Kırmızı gülleri herkes sever değil mi? Ama somon güller özeldir. Tıpkı aslan burcunun özelliklerini taşıyanlar gibi. Sevdiklerinize özel olduğunu bir kez daha hatırlatmak için sarı güller hediye edebilirsiniz.

cam vazo içerisinde somon güller

Şakayık

Güzelliğine hayran bırakan şakayık çiçekleri aslan burcuna hediye edildiğinde de şüphesiz hayranlıkla bakacaktır. Bulunduğu ortamı güzelleştiren ve kokusuyla mest eden bu çiçek oldukça sevilmektedir. Doğru özeni ve bakımı sağladığınızda uzun zaman sizlerle kalacaktır. Aslan burcu sevdiklerinizi mutlu etmek için de oldukça yeterli bir çiçek tercihi olacaktır.

cam vazo içerisinde kırmızı şakayıklar

Laleler

Gösteriş ve zarafet dediğimize göre laleleri değinmezsek tabi olmayacak. Geçmişten günümüze tarihimizde yer almış ve birçok olaylara konu olmuş ve hikayeleri dilden dile dolanan laleleri aslan burcu sevdiklerinize hediye edebilir ve onları mutlu edebilirsiniz. Renk seçimi size kalmış. Hediye edeceğiniz kişinin sevdiği renkleri göz önünde bulundurarak tercih edebilirsiniz.

cam vazo içerisinde 15 adet kırmızı lale

Tüm bu güzel çiçeklerin dışında aslan burcu sevdiklerinize çiçek sepeti içerisinde saksı çiçeğide hediye edebilirsiniz. Biz sizin için en güzel önerileri sıraladık. Seçim sizin J