bitki ara sepet
Buradan Başlayın
Adresin tamamını girmek yerine sadece mahalle , ilçe veya il girin.
anasayfa

ANNELER GÜNÜ HEDİYESİ


Filtrele ve Sırala

Tüm annelerimizin, bir canlıya bakıp büyüten ve annelik şefkati veren herkesin anneler günü kutlu olsun!  Eğer hala hediyeni almadıysan, anneler günü hediyesi olarak en çok tercih edilen seçeneklerimizi senin için derledik.

TÜM ZAMANLARIN EN SEVİLENİ ORKİDELER

Orkideler, gösterişli çiçekleri ile annelerimiz tarafından en çok sevilen bitki türlerinden biridir. 

Bu anneler gününde annene her yerde bulunmayan, nadir orkide türlerinden birini hediye etmeye ne dersin? 

Orkide türleri genel olarak direkt güneş ışığı almadığı aydınlık ortamlardan hoşlanır ve yüksek neme ihtiyaç duyar. 

Annenin evi ışık alıyorsa ve haftada 1-2 kez bitkilerine bakım yapmak ve onları sulamak onu mutlu edecekse, orkide ilk tercihlerinden biri olabilir.

En güzel orkide seçenekleri için tıkla. Orkideler

MİS GİBİ KOKAN MADAGASKAR YASEMİNİ

 Annelerimiz mis gibi kokan çiçeklere bayılır.  Özellikle evde olduğumuz bu günlerde, annene mis gibi kokan bir yasemin hediye ederek günlerini daha keyifli hale getirebilirsin. 

Aydınlık ve havadar ortamlardan hoşlanır. Yaz aylarında balkon bitkisi olarak kullanılabilir. Sıcak havalardan hoşlanır ve soğuktan korumak gerekir.

Neme ihtiyaç duyar. Toprak yüzeyi kuruduğunda yeniden sulamak gerekir. 

Eğer annenin evi aydınlık ve havadarsa ya da korunaklı bir balkonu bulunuyorsa mis gibi kokan bu yaseminin onu mutlu edeceğine eminiz!

Muhteşem kokusuyla büyüleyici Madagaskar Yasemini için tıkla. Madagaskar Yasemini

YEMYEŞİL YAPRAKLARIYLA MONSTERA

Bazı anneler, çiçekli bitkiler yerine her daim yeşil kalan bitkileri sever. Eğer senin annen de böyleyse, monstera senin için güzel bir seçenek olabilir. 

Monsteraların fedakar ve merhametli annelerimize benzeyen bir hikayesi vardır: 

Monsteralar, nam-ı diğer deve tabanları yağmur ormanı bitkileridir. İlk çıkan yapraklar deliksizdir, yaprakları çok büyüdüğüne alttaki dallarına ışık ulaşmaz. Bu sebeple belirli bir büyüklüğe geldiğinde yapraklarının üzerinde delikler oluşmaya başlar ve bu delikler sayesinde altta yeni çıkan yapraklarına ışık ulaşır. 

Bu hikaye, bizim için kendinden fedakarlık eden ve büyümemize ve gelişmemiz için her şeyi yapan annelerimize çok uyuyor.

Bu sebeple bizce Monsteralar merhamet ve fedakarlığın sembollerindendir.

Monsteralar yüksek neme ihtiyaç duyarlar, direkt gün ışığı almayan aydınlık ve yarı gölge alanlardan hoşlanırlar. 

Annene bu anneler gününde deve tabanı hediye etmek istersen tıkla. Deve Tabanı türleri

EŞSİZ YAPRAKLARIYLA DUA ÇİÇEKLERİ

Annelerimiz hep iyi olmamız için dua ederler. Bizi dualarıyla bugünlere getiren annelerimize en güzel hediyelerden birinin dua bitkisi olacağını düşündük.

Dua çiçeklerinin yaprakları sabahları güneş ışığıyla açılıp akşamları hava karardığında kapanır. 

Nem ihtiyaçları yüksektir. Yarı gölge ya da aydınlık bir ortamda, toprağını kurudukça sulayıp yapraklarını sprey yardımıyla nemlendirirseniz iyi gelişim gösterecektir.

Eğer annenin, bu hareketli dua bitkilerinin sabah açılıp akşam kapanan yaprakları izlemekten keyif alacağını düşünüyorsan dua bitkisi seçeneklerimize buradan ulaşabilirsiniz. Dua Çiçekleri

Anneler Günü Ne Zaman? 2022

Anneler gününün yaklaşmasıyla beraber herkesin aklında oluşan soru "Anneler günü ne zaman?" Bu sene anneler günü 8 Mayıs 2022 pazar günü kutlanacaktır.  Eee artık anneler günü tarihi öğrendiğine göre bu sene hediye seçmek için geç kalma! Senin için oluşturduğumuz anneler günü hediyesi koleksiyonumuza hemen göz atabilir, anneni mutlu edecek o eşsiz hediyeyi seçebilirsin. Merak etme gerisi bizde ✌️