bitki ara sepet
Buradan Başlayın
Adresin tamamını girmek yerine sadece mahalle , ilçe veya il girin.
anasayfa

AKREP BURCUNA HEDİYE ÇİÇEK ÖNERİLERİ


Filtrele ve Sırala

Gösterişi, gücü ve gizemi seven akrep burçlarına hediye çiçek arayışınızda biraz daha dikkatli olmalı ve doğru çiçek için iyi bir araştırma yapmanız gerekmektedir. Fakat endişe etmeyin bu detaylı araştırmayı sizler için yaparak akrep burcuna hediye çiçek önerileri başlığı altında derledik. Akrep burçları ne kadar zor beğenen bir burç olsa da sevdiğiniz kişiye çiçek hediye etmenin inceliği karşısında mutluluğunu gizlemeyecektir.

Çünkü çiçekler bazı durumlarda tek bir kelime ile ifade edemeyeceğiniz birçok duygunu en iyi şekilde ifade ederek sevdiklerinizi mutlu ederler. Bu kimi zaman bir özür dilemek olsun, kimi zaman doğum günleri, kimi zaman da sebepsiz sadece karşı tarafı mutlu etmek ve sevdiğinizi dile getirmek için en doğru tercih olacaktır. Unutmayın ki “Seni seviyorum” demenin en güzel hali sevdiklerinize çiçek hediye etmektedir. Bunun için sitemize göz atabilir ve sevdiklerinizin yüzündeki mutluluk sebebi olmak için istediğiniz çiçeği sipariş verebilirsiniz. 

Tutkulu ve şehvetli akrep burcuna hediye çiçek önerileri için öncelikle akrep burcunun özellikleri konusunda bazı bilgileri bilmeniz ve ona göre çiçek siparişinizi oluşturmanız gerekecektir. Etkilenmesi biraz zor olan akrep burçlarının zevkine hitap edecek çiçekler için biraz daha gösterişe kaçabilir ve klasikten uzak durabilirsiniz. Çünkü akrep burçları sadelikten, basitlikten ve klasik olan çoğu şeyi sevmezler. Bu yüzden hediyelerinizde daha gösteriş, gizem, şehvet ve farklı olmayı tercih etmeniz gerekmektedir. Şimdi gelin akrep burcuna hediye çiçek önerileri neler ve akrep burcunun özellikleri hakkındaki tüm detayları inceleyelim. 

Akrep Burcunun Özellikleri Nelerdir?

  • Hayatı tutkuyla yaşayan akrep burçlarının zevk anlayışı oldukça yüksektir. Bu yüzden gösterişi, en iyisini ve şehveti oldukça severler. 
  • Sevmediği bir insan hakkında duygularını dışa aktarmasa da bakışları ve mimikleriyle duygularını ele verirler.
  • Akrep burcunun özellikleri dediğimizde aklımıza ilk sevdiği renkler gelmektedir. En sevdiği renkler arasında kırmızı ve siyah ön plana çıkmaktadır. Soluk ve pastel renkler yerine daha güçlü ve canlı renkler tercih etmektedirler. 
  • Sadelikten ziyade her daim şık olmayı ve dikkatleri üzerine çekmeyi isterler.
  • Liderlik özellikleri de bilinen akrep burçları yönetmeyi ve tüm kontrolün elinde olmasını ister.
  • Romantikliğini ne kadar gizlemek istese de oldukça romantiktir. Aynı şekilde karşı taraftan da bu romantikliği beklemektedir. 

Akrep Burcuna Hediye Çiçek Önerileri

  • Kırmızı Gül Buketi
  • Saksı Çiçekleri
  • Lale Buketi
  • Dua Çiçekleri
  • Kokina Çiçeği

Kırmızı Gül Buketi

Özelliklerinde ne kadar klasiği sevmez desek de kırmızı gül onlar için apayrı bir yer kaplamaktadır. Renginin verdiği çekicilikten ve zariflikten etkilenen akrep burcu için kırmızı gül buketi doğru bir tercih olacaktır. 

Saksı Çiçekleri

Akrep burçları kararlı ve azimli yapıları ile bakımı en zor bitkileri bile hayatta tutacak inada sahiptirler. Bu nedenle onlara uzun süre onlarla olacak baktıkça sizi hatırlatıcak saksı çiçekleri hediye edebilirsiniz. Huzur veren yeşil renkli yaprakları ve çiçekleriyle birbirinden güzel saksı çiçekleri arasından akrep burcuna en uygun çiçeği seçmek için sitemizde saksı çiçekleri sayfasını ziyaret edin.

saksıda guzmania ve sukulent aranjmanı

Laleler

Gösterişin ve asaletin simgesi haline bürünmüş laleler akrep burcuna hediye çiçek önerileri sırasında en çok tercih edilenler arasındadır. Birçok canlı renklere sahip olan lalelerin renk seçimi size ve sevdiğiniz kişinin zevkine kalmaktadır. Fakat siz yine de turuncu, kırmızı, mor vb. gibi canlı ve gösterişli bir renk seçerseniz hediyenizin etkisi çok daha fazla olacaktır. 

cam vazoda mavi laleler

Dua Çiçekleri

Güzelliği, asaleti ve farklı yaprak desenleriyle kendine hayran bırakan dua çiçekleri akrep burçlarını mutlu etmek için fazlasıyla doğru bir tercih olacaktır. Akrep burcu sevdiklerinizi mutlu etmek için güzel bir dua çiçeği kategorimize göz atabilir, tek tıkla satın alarak yüzlerindeki mutluluğu keyifle izleyebilirsiniz. 

el yapımı saksıda sanderiana dua çiçeği

Kokina Çiçeği

Yılın büyük bir bölümünde kırmızı kalan ve dikkat çekici çiçekleriyle kokina çiçeği akrep burçları için doğru tercih olacaktır. Gösterişi ve şevheti seven akrep burçlarına kırmızı çiçekleriyle kokina hediye etmek isterseniz sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

siyah gold saksıda 3 adet kokina çiçeği aranjmanı