bitki ara sepet
Buradan Başlayın
Adresin tamamını girmek yerine sadece mahalle , ilçe veya il girin.
anasayfa

2023 YILBAŞI HEDİYE FİKİRLERİ


Filtrele ve Sırala

Biri yılbaşı mı dedi! Her yerin ışıl ışıl olduğu, kırmızı ve yeşil rengin hakimiyeti ele aldığı, bol eğlenceli ve hediyeli geçen yılbaşı dönemi geldi çattı!
Hepimiz evimizin dekorasyonunu kırmızıya büründürecek, belki minik arkadaş grupları arasında hediyeleşeceğiz. Yılbaşı günü geldiğinde yeni yıl hediyelerini sahipleriyle buluşturacak mutluluğu katlayacağız.

İşte tam da bu noktada bitkilerin yeri büyük. Hem evimizdeki dekorasyona eşlikçi olarak, hem de hediye konusunda yılbaşı çiçekleri göz dolduruyor. Biz bu yazımızda daha çok yeni yıl hediyelerine odaklanacağız. “Yılbaşı hediyesi ne alınır?” diyorsan kafandaki soru işaretlerini gidermek için yılbaşı hediye önerilerimizi okumaya devam et!



Yeni Yıl Hediye Önerileri

Dua Çiçeği

Yeni yıl hediyesi olarak yılbaşı ruhuna uygun hediyeler vermeyi kim istemez! Yeşil ve kırmızının ahengini bitkilere taşıyarak harika bir yılbaşı hediyesi yapabiliriz. Zaten yeşil yapraklı olan dua çiçeğimizin kırmızı bir saksı kullanılarak hediye edilmesi mü-kem-mel olur! İnternet sitemizde yer alan tebrik kartlarını da kullanarak hediyeni ufak bir dokunuş yapabilirsin. Dua Çiçeği’nin boyu seçeceğin modele göre değişiklik gösterebilir. Büyük, orta ve mini boydaki dua çiçeklerimizden dilediğini seçip, sevdiklerini mutlu edebilirsin. Linkte bulunan Dua Çiçeği  35-45 cm, 12 cm çapındadır.

Hemen sipariş vermek için tıkla: Calathea Makoyana

Areka Palmiyesi

Yılbaşı denildiğinde hepimizin aklına yılbaşı ağacı geliyor. Fakat yılbaşı ağacı bazı evler için pek kullanılabilir değil. Büyüklüğü sebebiyle nispeten daha küçük evlere uymuyor, evcil hayvanı ya da bebeği olan aileler için de hayatı zorlaştırabiliyor. Her şeye rağmen yılbaşı ruhunu evine yansıtmak isteyenler de soluğu yeşil yapraklı bitkilerde alıyor. Areka Palmiyesi de bunlardan biri! Yeşil ve şık yapraklarıyla evlerde harika duracağına eminiz. Hem kendi evinde dekorasyonu bütünleyici bir parça olarak hem de yılbaşı ağacı alamayan ya da bitkilere tutkun olan arkadaşlarına hediye olarak alabilirsin. Yılbaşı dönemi sonrası da gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. Areka palmiyesi ve benzeri büyük boy bitkilere göz atmak istersen sitemizde yer alan büyük boy bitkiler koleksiyonumuza göz atabilirsin.

Hemen sipariş vermek için tıkla: Areka Palmiyesi

Salon Çamı

Araucaira da denilen salon çamı yılbaşı döneminde oldukça tercih edilen bitkilerimizden biri. Belli bir dönemlik de olsa insanlar artık yapay şeylere para harcamak yerine yetiştirebileceği bitkiler istiyor. Salon Çamı,  evinde yılbaşı ruhunu yaşatmaya bayılan sevdiklerine harika bir seçenek olabilir.  Bir Araucaira, biraz yılbaşı süsü ta daa! Yılbaşı ağacın hazır. Salon Çamı’nın boyu 100-110 cm, çapı 22 cm’dir.

Hemen sipariş vermek için tıkla: Salon Çamı

Antoryum Çiçeği

Bazı çiçekler vardır ki rengiyle ve gösterişliliğiyle görür görmez kendine hayran bırakır. Antoryum Çiçeği de bunlardan biri! Geniş yeşil yaprakları ve nispeten daha küçük kırmızı yapraklarıyla renkleri konusunda yeni yıl sevenlerden tam not alıyor. Yılbaşı akşamı ailene ya da arkadaşlarına davetliysen sakın elin boş gitme, çünkü Antoryum Çiçeği harika bir yeni yıl hediyesi! Ayrıca senden uzakta olan sevdiklerine göndermek için de süper bir seçenek. Bu yıl onlarla birlikte olmasan da hediye notu ekleyerek gönderdiğin hediyen sevdiklerini çok mutlu edecektir. Antoryum Çiçeği’nin boyu 45-50 cm, çapı 15 cm’dir.


Hemen sipariş vermek için tıkla: Antoryum Çiçeği

The Passion - Çiçek (Gül Buketi) Kırmızı

Yeni yıl ruhu dedik, bol bol kırmızıdan bahsettik. Kırmızı Gül Buketi’ni önermeden olmaz! Özellikle konu sevgilinle geçireceğin bir yılbaşı akşamıysa Kırmızı Gül Buketi en doğru tercih! Mis kokusu ve şık görüntüsüyle onu çoook mutlu edeceğine eminiz. Bukete “ Seni seviyorum”  kartı eklemeyi unutma! Kırmızı Gül Buketi’nin boyu 45 cm’dir.

Gül Buketlerimizi inceleyip hemen sipariş vermek için tıkla: Gül Buketi

Tebrik kartı seçeneklerimiz göz atmak için: Tebrik Kartı

Yılbaşı Çamı

Yeni yıl döneminin gözdesi tabii ki Yılbaşı Çamı. Birkaç süsleme, sim ve kırmızı renkte bir saksıyla evin en güzel köşesinde yerini alabilir. Sen veya sevdiklerin evinde büyük bir yılbaşı ağacı istemiyorsanız Yılbaşı Çamı doğru tercih olacaktır. Salon Çamına göre daha küçük olan Yılbaşı Çamı’nın boyu 30-35 cm, eni 12 cm’dir. Evine sipariş vererek eşini, çocuklarını ya da ev arkadaşını mutlu edebilir, sevdiklerine göndererek de yeni yıl hediyeni harika bir şekilde vermiş olursun!

kırmızı saksıda yılbaşı aranjmanı

Hemen sipariş vermek için tıkla: Yılbaşı Çamı 

Diğer bitki türlerini incelemek, sipariş vermek ve satın aldığın bitkilerin bakımı hakkında bilgi edinmek için https://www.heryerbitki.com adresini ziyaret etmeyi unutma. Yılbaşında ve diğer tüm özel günlerde seni ve sevdiklerini sevindirmek için yanınızdayız!